ΤΣΙΛΙ TIME

«Βόμβα» με Ντέμη Νικολαΐδη ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης

Το Open TV έχει τα δικαιώματα της Εθνικής Ελλάδος μέχρι και το 2022. Οι ιθύνοντες του σταθμού, όμως, ετοιμάζουν πυρετωδώς και την κυριακάτικη αθλητική εκπομπή, η οποία θα έχει ως κεντρικό της θέμα τα τεκταινόμενα στην Super League. Ετσι, σύμφωνα με την έντυπη έκδοση του Sportime, σκεφτήκαν να ρίξουν μια… βόμβα στα τηλεοπτικά πράγματα και...
«Βόμβα» με Ντέμη Νικολαΐδη ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης

Το Open TV έχει τα δικαιώματα της Εθνικής Ελλάδος μέχρι και το 2022. Οι ιθύνοντες του σταθμού, όμως, ετοιμάζουν πυρετωδώς και την κυριακάτικη αθλητική εκπομπή, η οποία θα έχει ως κεντρικό της θέμα τα τεκταινόμενα στην Super League.

Ετσι, σύμφωνα με την έντυπη έκδοση του Sportime, σκεφτήκαν να ρίξουν μια… βόμβα στα τηλεοπτικά πράγματα και ετοιμάζουν πρόσωπο έκπληξη για το πάνελ.

Ποιο θα είναι αυτό το πρόσωπο; Ο Ντέμης Νικολαΐδης!

Ο πρώην επιθετικός και πρόεδρος της Ένωσης βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το «ναι» και να πάρει τη θέση του στο δυναμικό της εκπομπής.

Αυτό «καίει» τον Μπακασέτα

Δευτέρα ή Τρίτη η έφεση, καταθέτει και υπόμνημα η ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Βόμβα» με Ντέμη Νικολαΐδη ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.