ΤΣΙΛΙ TIME

Αυτά τα κανάλια θέλουν το «Ράδιο Αρβύλα»

Στο παιχνίδι της απόκτησης των Ράδιο Αρβύλα και φυσικά της εκπομπής Βινύλιο -δεν πάνε χώρια- θα μπουν κι άλλοι. Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Κοντομηνάς που τους θέλει, αλλά και από το Open τους γλυκοκοιτάνε. Όμως ο παίκτης που θα μπει στο παιχνίδι και θα δυσκολέψει τους πάντες είναι το νέο κανάλι της Alter ego...
Αυτά τα κανάλια θέλουν το «Ράδιο Αρβύλα»

Στο παιχνίδι της απόκτησης των Ράδιο Αρβύλα και φυσικά της εκπομπής Βινύλιο -δεν πάνε χώρια- θα μπουν κι άλλοι. Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Κοντομηνάς που τους θέλει, αλλά και από το Open τους γλυκοκοιτάνε. Όμως ο παίκτης που θα μπει στο παιχνίδι και θα δυσκολέψει τους πάντες είναι το νέο κανάλι της Alter ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά… Σαν «βόμβα», έσκασε χτες η ανακοίνωση του παρουσιαστή, Αντώνη Κανάκη, ότι αποχωρεί από το σταθμό του ANT1, μετά από 21 χρόνια συνεργασίας.

Το σημαντικότερο ερώτημα, που προέκυψε από χτες, είναι σε ποιο κανάλι θα συνεχίσει ο Κανάκης και η ομάδα του, με την επιτυχημένη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα. Φήμες θέλουν πως ο Αντώνης Κανάκης έχει δεχθεί πρόταση από τον Δημήτρη Κοντομηνά, τόσο στο παρελθόν όσο και πολύ πρόσφατα, για να μετακινηθεί στον Alpha.Η χθεσινή εξέλιξη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λέγεται ότι ενεργοποίησε ξανά την πρόταση του επιχειρηματία, με τον παρουσιαστή να σκέφτεται όλο και περισσότερο την πρόταση του κ. Κοντομηνά.

Προς το παρόν ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του τηρούν σιγή ιχθύος. Πέραν της ανακοίνωσης που έβγαλε- σε συνεννόηση πάντα με τους συνεργάτες του- δεν θα κάνει καμιά άλλη κίνηση. Ήδη από το Open έχουν ενεργοποιήσει τις κεραίες τους για να προλάβουν τον Alpha όταν θα κατατεθεί η επίσημη πρόταση. Αλλά στο παιχνίδι της απόκτησης των ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ θα μπει κι άλλος παίχτης… ο Β. Μαρινάκης και η Alter ego. Σημειώστε ότι ανέλαβε Διευθύντρια η Πόπη Τσαπανίδου που και καλές σχέσεις έχει με τον Κανάκη και το νέο κανάλι θα χρειαστεί σύντομα, μεγάλα ονόματα. Να ξέρουν όμως και οι ιθύνοντες πως ο Κανάκης δεν θα πάρει μαζί μόνο τους Ράδιο Αρβύλα, αλλά και το Βινύλιο. Αυτά πάνε μαζί και είναι θα είναι αδιαπραγμάτευτο .

Όποτε κρατήστε το αυτό… όταν θα αρχίσει το κυνηγητό για την παρέα από τη Θεσσαλονίκη…

Ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή στο κανάλι του Μαρινάκη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτά τα κανάλια θέλουν το «Ράδιο Αρβύλα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.