ΤΣΙΛΙ TIME

Προκαλεί ο Πολάκης

Η ανάρτησή του σχετικά με τη Δούρου που σήκωσε μεγάλες αντιδράσεις
Προκαλεί ο Πολάκης

Άφησε τη τελευταία του πνοή στο γήπεδο. Θλίψη για ένα παλικάρι που δεν γύρισε σπίτι του. Όταν πρόκειται για ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχουν χρώματα, καλή η καζούρα, καλή η αντιπαλότητα αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει φίλαθλος που να μην ένιωσε να σφίγγεται η καρδιά του. Καλό παράδεισο στο φίλαθλο του Ολυμπιακού χωρίς πολλά λόγια.

Έγινε «είδηση» το χειροκρότημα στον Διούδη, όταν τον μετέφεραν με φορείο έξω από το γήπεδο. Αγνοούσαν τι έχει συμβεί αλλά γιατί είδηση»; Δεν είναι άνθρωποι; Δεν χωράνε οπαδικές χυδαιότητες σε τέτοιες καταστάσεις και ναι, σοκαρίστηκαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στις κερκίδες. Ανθρωπιά λέγεται φίλοι μου και σεβασμός σε μια κακιά στιγμή, σε ένα δυσάρεστο γεγονός όπως ο Θάνατος. Σεβασμός από τους Φιλάθλους τους οπαδούς… κάτι που λείπει από μερικούς πολιτικούς. Έχω πάθει πλάκα με την απίστευτη ανάρτηση του Κ. Πολάκη.

Δεν θυμάμαι πόσους σταυρούς πήρε για να βγει βουλευτής. Δεν ξέρω πόσοι από εκείνους που σημείωσαν το όνομα του το έχουν μετανιώσει, αλλά ξέρω ένα πράγμα. Όπως είδα…Για να συγκρίνεις μια πυρκαγιά που καίει μέρες και έχει 25 νεκρούς με μια που κράτησε ώρες και είχε 100 νεκρούς, Πρέπει πραγματικά αυτός που το κάνει και το δηλώνει δημόσια να χρειάζεται βοήθεια. Από επαγγελματία.

Δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι άλλο. Ένα βράδυ στο τηλέφωνο ο Περικλής Κι εγώ. Ναι, είχε πονέσει το κεφάλι μας για το αν έπρεπε να βάλουμε μια φωτογραφία. Στη πρώτη σελίδα. Το σκεφθήκαμε πολύ.

Ο τίτλος ήταν, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ… για πολλές ώρες αναρωτιόμασταν αν θα κάναμε καλό. Είχαμε αγωνία πονούσαμε, ήμασταν εξοργισμένοι με τα όσα συνέβησαν. Για ώρες. Το ξαναγράφω. Και πάλι ήμασταν διστακτικοί. Μεγάλη η ευθύνη έστω και για μια εφημερίδα που στο 90% έχει να κάνει με τον αθλητισμό. Αλλά το σκεφτόμασταν. Ξέραμε μέσα μας οτι ήταν σωστό. Και σήμερα,απέναντι μας, πολιτικοί… άσχετοι, άκαρδοι, αμόρφωτοι, κηφήνες.

Που βγαίνουν και λένε ότι κατεβάζει η Κουτρα τους χωρίς να σκεφθούν( με τι;) χωρίς να αναρωτηθούν τι επιπτώσεις θα έχει μια τους λέξη, μια ανάρτηση, οτιδήποτε βγαίνει στη δημοσιότητα. Αλλά τόσο μυαλό, τέτοιες αναρτήσεις. Βγαίνουν και γράφουν ότι μαλακία τους κατέβει χωρίς να έχουν μυρίσει τα καμμένα σώματα στο Μάτι. Όχι. Ο Πολάκης δεν είναι ούτε δόγμα ούτε φαινόμενο. Είναι για λύπηση πλέον.

Ποια υποστήριξε; Την ΡΕΝΑ. Την Δούρου ντε. Την αποπέμπει για να φύγει η πλέμπα της καταστροφής στο Ματι. Και μόνη της να κατέβαινε στις εκλογές, θα έχανε. Αυτήν υποστήριξε με την αισχρή ανάρτηση ο Κ. ΠΟΛΑΚΗΣ και σύγκρινε τη φωτιά στην Καλιφόρνια με το Μάτι;;;;

99 νεκροί και εκείνη υποστηρίζει ότι όταν πήγε έδειχναν τον Μητσοτάκη. 99 νεκροί και ακόμη υπάρχουν στις καρέκλες τους κάποιοι από τους υπεύθυνους. 99 νεκροί και υπάρχουν κάποιοι που τολμάνε ακόμα να αναπνέουν και να βγάζουν γλώσσα.

Άνω κάτω με την Καββαδία το Star

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προκαλεί ο Πολάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.