ΤΣΙΛΙ TIME

Ο Γιάννης Μανιάτης έγινε μπαμπάς!

Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του μέσα από το μαιευτήριο!
Ο Γιάννης Μανιάτης έγινε μπαμπάς!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιάννης Μανιάτης καθώς έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Η σύζυγός του, Ιωάννα Γαλλή, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στην Κλινική ΡΕΑ.

Η μαμά και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας και τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρουν εξιτήριο για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.Ο Γιάννης και η Ιωάννα, μάλιστα, λίγο μετά τον τοκετό, έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο τους, η οποία κοινοποιήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της κλινικής στο Instagram, ενώ ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και νυν παίκτης της Αλάνιασπορ μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τους followers του, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με τον μικρό του πρίγκιπα στην αγκαλιά.

Συγγενείς και φίλοι, όπως ήταν αναμενόμενο, έσπευσαν να βρεθούν κοντά στο ζευγάρι από την πρώτη κιόλας στιγμή, προκειμένου να δουν από κοντά το μωράκι να τους ευχηθούν. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς ανήρτησαν στο Instagram και φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, τις οποίες ο ευτυχής μπαμπάς αναδημοσίευσε στα stories του.

Θέλξη: «Με παντρεύτηκε γιατί κάνω καλές πίτες»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γιάννης Μανιάτης έγινε μπαμπάς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.