ΤΣΙΛΙ TIME

Τσίπρας και Μητσοτάκης «έριξαν» το Twitter

Τι σχολιάζουν οι χρήστες μετά τον... διάλογο των δύο στη Βουλή
Τσίπρας και Μητσοτάκης «έριξαν» το Twitter

Ο διάλογος» μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην βουλή, με αφορμή την ερώτηση του προέδρου της ΝΔ για την κατάσταση ανομίας στα πανεπιστήμια, έφερε για μια ακόμα φορά την αντίδραση των χρηστών του Twitter. Αυτή τη φορά, οι χρήστες επικεντρώθηκαν γύρω από την ατάκα του πρωθυπουργού για τις κλούβες και τα ΜΑΤ που δεν έχει έξω από το σπίτι και το γραφείο του.

Ο κ. Τσίπρας «εγκάλεσε» τον κ. Μητσοτάκη επειδή κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στην Κυψέλη δεν τον επισκέφτηκε. «Αν έρχεστε από τη γειτονιά, χτυπήστε και το κουδούνι να πιούμε και κανά καφέ, να σας κεράσω. Γιατί μπορεί να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά πολιτικό πολιτισμό έχουμε», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, για να λάβει την εξής απάντηση από τον πρόεδρος της Ν.Δ.: «Σας ευχαριστώ που αναφερθήκατε στη χθεσινή μου βόλτα στη γειτονιά σας. Φοβάμαι ότι και να ήθελα να φτάσω στο σπίτι σας θα είχε κάποιες δυσκολίες από τις κλούβες των ΜΑΤ που το φυλάνε. Όπως και στο Μαξίμου φαντάζομαι, έτσι δεν είναι;».

Η ανταπάντηση του Πρωθυπουργού ήταν η εξής: «Κάνατε το λάθος να μου πείτε ότι δεν ήρθατε στο σπίτι μου να πιείτε καφέ γιατί έχω κλούβες των ΜΑΤ. Δεν έχω ούτε μια κλούβα. Υπήρχε μια το 2015 αλλά εγώ κλούβα των ΜΑΤ δεν έχω ούτε έξω από το σπίτι μου ούτε έξω από το γραφείο μου». Μάλιστα, κατά το τέλος της ομιλίας του ανέφερε πως «κλούβες των ΜΑΤ και καγκελόφρακτη Αθήνα δεν χρειάζομαι εγώ αλλά εσείς για να εφαρμόζετε πολιτικές του ΔΝΤ».

Ωστόσο, οι χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες της Αθήνας που περνούν καθημερινά από την Ηρώδου Αττικού, όπου βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου, έχουν φυσικά πέσει πάνω στις κλούβες της αστυνομίας που μπλοκάρουν την είσοδο στην οδό. Κάτι που έφερε την χλεύη των χρηστών του διαδικτύου και κυρίως του Twitter.

Φωτογραφίες με κλούβες των ΜΑΤ, φανταστικοί χιουμοριστικοί διάλογοι και δεκάδες σχόλια με τον χαρακτηρισμός «ψεύτης», γέμισαν το twitter, καυτηριάζοντας το ψέμα του πρωθυπουργού.

Χριστίνα Μπόμπα: «Τρελά» λεφτά μέσω Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσίπρας και Μητσοτάκης «έριξαν» το Twitter», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.