ΤΣΙΛΙ TIME

Τι δουλειά έχει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο «The voice»;

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγµα ξένων καναλιών και να βγάλει στον αέρα ένα έκτακτο επεισόδιο «The voice celebrity edition», το οποίο θα µεταδοθεί την περίοδο των Χριστουγέννων. Σύµφωνα µε πληροφορίες, στο πλαίσιο αυτό ο ΣΚΑΪ έκανε πρόταση στον παίκτη της Εθνικής Ελλάδος µπάσκετ, Θανάση Αντετοκούνµπο να λάβει µέρος στο celebrity επεισόδιο του «The...
Τι δουλειά έχει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο «The voice»;

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγµα ξένων καναλιών και να βγάλει στον αέρα ένα έκτακτο επεισόδιο «The voice celebrity edition», το οποίο θα µεταδοθεί την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, στο πλαίσιο αυτό ο ΣΚΑΪ έκανε πρόταση στον παίκτη της Εθνικής Ελλάδος µπάσκετ, Θανάση Αντετοκούνµπο να λάβει µέρος στο celebrity επεισόδιο του «The voice», το οποίο θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό και η απάντηση σε πρώτη φάση από την πλευρά του καλαθοσφαιριστή είναι θετική.

Ρελάνς ο Μαρινάκης

Χριστίνα Μπόμπα: «Τρελά» λεφτά μέσω Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι δουλειά έχει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο «The voice»;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.