ΤΣΙΛΙ TIME

Οι συμπτώσεις, τα… μεταπτυχιακά και οι καθρέπτες στη Βουλή!

Ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης γράφει για τα μεταπτυχιακά που… αξίζουν αλλά και τους καβγάδες στη Βουλή!
Οι συμπτώσεις, τα… μεταπτυχιακά και οι καθρέπτες στη Βουλή!

Είναι κάτι συμπτώσεις που τρελαίνουν όλους όσοι έβγαλαν πανεπιστήμια, μεταπτυχιακά και ότι σπουδές βάζει ο νους σας. Συμπτώσεις… Ο ένας ο μπάρμαν, σύμβουλος πρωθυπουργού.

Η άλλη από άεργη δήθεν καθαρίστρια, υπουργός και μπορεί και δημαρχεία. Ο έτερος ο πιτσαδόρος,  μεγαλοστέλεχος, νταλαβεριτζής.

Ο Μαδούρο από οδηγός λεωφορείου, πρόεδρος της Βενεζουέλας. Τι στο καλό ή κακό φταίει;  Αναρωτιούνται…. Θα μου πείτε από την άλλη όμως πως… μπάρμαν,  καθαρίστρια, οδηγός πούλμαν κλπ δεν καθιστούν κάποιον “τενεκέ”.

Δεν φταίει η προηγούμενη απασχόληση για το ότι έγιναν αυτό που έγιναν. Βεβαία, ξέχασα  τον διευθυντή νοσοκομείου που μέχρι να γίνει υπουργός ο κολλητός του, άλλαζε σασμάν! Άστα! Αλλά σε αυτή τη ζωή θα έχουμε να λέμε πολλά για όσα βλέπουμε και ζούμε.

Έπαθα πλάκα. Με τι; Πρωτοφανής καβγάς στη Βουλή: «Σκάσε ρε τσόκαρο» – «Κάτσε κάτω ρε γελοίε» τέτοιο επίπεδο! Ο καυγάς αυτός ξέσπασε, μεταξύ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτας Καββαδία και του βουλευτή της ΔΗΣΥ Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Ο κ. Γρηγοράκος ενοχλημένος από τις αντιδράσεις των κυβερνητικών βουλευτών που διέκοπταν τον εισηγητή του κόμματος κ. Σκανδαλίδη φέρεται απευθυνόμενος προς την βουλευτή να της είπε «σκάσε ρε τσόκαρο».

Σύμφωνα με μια εκδοχή από βουλευτές της ΔΗΣΥ εκείνη φέρεται να του είπε «κάτσε κάτω ρε γελοίε», κάτι όμως που η ίδια διέψευσε υποστηρίζοντας ότι του είπε «σα δε ντρέπεσαι, αυτό είναι το ήθος σας».

Οι πληροφορίες λένε πως από δω και στο εξής θα υπάρχει εμπάργκο ακόμα και στις κάμερες του σταθμού της Βουλής. Ωραία θα ήταν να τα έβγαζαν σε DVD και να τα μοίραζε «Η Αυγή», ή «Το ΒΗΜΑ», αν γουστάρουν.

Και επειδή με ένα σκηνικό δεν φθάνει να γεμίσει το DVD, πάρτε και το άλλο σκηνικό… Η έναρξη της συζήτησης πάντως επισκιάστηκε εντονότερα από ένα άγριο καβγά που ξέσπασε μεταξύ του εισηγητή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη και του βουλευτή της ΔΗΣΥ Βασίλη Κεγκέρογλου.

Όταν ανέβηκε στο βήμα ο κ. Κατσίκης παραπονέθηκε ότι όταν μιλάει ο μικρότερος κυβερνητικός εταίρος κάποιοι απουσιάζουν από την αίθουσα, ενώ ο κ. Κεγκέρογλου ακούστηκε από τα βουλευτικά έδρανα να του λέει ότι «εμείς εδώ είμαστε», αποκαλώντας τον, σύμφωνα με πληροφορίες, «αναιδέστατο».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εξοργισμένος του είπε «Στους παλιάτσους που σε περιβάλλουν να μιλάς έτσι». Και συνέχισε: «Είσαι γεμάτος στην αγένεια. Μας κάνεις παρατήρηση. Δεν ντρέπεσαι. Έχεις το θράσος και ζητάς και τα ρέστα. Κλείσε το στόμα σου», ενώ τον παρότρυνε: «Στήσου μπροστά στον καθρέφτη και φτύστον μέχρι να σκοτεινιάσει το είδωλό σου. Αν θες και συνέχεια εδώ είμαι»!

Δεν έχει καθρέπτες στη Βουλή. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ρε που έχουμε μπλέξει; Και οι εξωγήινοι θα μας μουντζώνουν αν έχουν χέρια!

«Βλέπω το ΝΤΕΜΗ και η AGB τρέμει»

Mega: Πώς μοιράστηκαν τα μερίδια τηλεθέασής του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι συμπτώσεις, τα… μεταπτυχιακά και οι καθρέπτες στη Βουλή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.