ΤΣΙΛΙ TIME

Άρχισαν τα όργανα… δηλώσεις τρομερές

Να παραδώσουν την Ελληνική τους ταυτότητα να πάρουν τα διαβατήρια τους και να πάνε… όπου τους βγάλει ο δρόμος. Αυτή είναι η θέση του Βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Παναγιώτη Ευαγγελίου. Ένας Βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρώην υφυπουργός Παιδείας και από την άλλη ο Συντονιστής Παιδείας της Ένωσης Κεντρώων. Ο Ζουράρις και ο Ευαγγελίου αντίστοιχα. Ο...
Άρχισαν τα όργανα… δηλώσεις τρομερές

Να παραδώσουν την Ελληνική τους ταυτότητα να πάρουν τα διαβατήρια τους και να πάνε… όπου τους βγάλει ο δρόμος. Αυτή είναι η θέση του Βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Παναγιώτη Ευαγγελίου.

Ένας Βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρώην υφυπουργός Παιδείας και από την άλλη ο Συντονιστής Παιδείας της Ένωσης Κεντρώων. Ο Ζουράρις και ο Ευαγγελίου αντίστοιχα.

Ο ένας είχε τάση προς εμετό αλλά δεν θα ψηφίσει την πρόταση μομφής και ο Παναγιώτη Ευαγγελίου τους προτρέπει να αλλάξουν τις ελληνικές ταυτότητες και να φύγουν από τη χώρα αν περάσει η συμφωνία για το Σκοπιανό. Τι είπε ο Ζουράρις;

Όταν είπε ο Τσίπρας στα ελληνικά «Βόρεια Μακεδονία», άρχισα να έχω σπασμούς, ρίγος και τάση προς εμετό, όπως όταν μου είπαν τα αδέρφια μου ότι πέθανε η μητέρα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, χωρίς ωστόσο να στηρίζει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο Σκοπιανό.

Ο κ. Ζουράρις υποστήριξε ότι η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ «έχει στοιχεία εξόχως προσβλητικά για την προσπάθεια που κάνουμε επί τρία χρόνια -εμβαλωματικώς, μπαλώματα κάναμε- να μειώσουμε, να αναχαιτίσουμε την κατρακύλα». Ναι, πολύ καλά διαβάσατε…

Αηδίασε αλλά δεν θα πάει κόντρα. Ενώ ο Παναγιώτη Ευαγγελίου (φωτό) το πάει αλλού. Εκφράζει την άποψη του και όλων όσοι τον τίμησαν. Επική δήλωση… που θα δημοσιευθεί το μεσημέρι της Παρασκευής αλλά την βρήκαμε και έχει ως εξής:

Παναγιώτη Ευαγγελίου: «Οποίος δεν νιώθει αρκετά Έλληνας να υπερασπιστεί τα εδάφη και την ιστορία του τόπου , να παραδώσει την ελληνική του ταυτότητα , να πάρει το Διαβατήριο του κι όπου τον βγάλει ο δρόμος. Η ιστορία μιας ολόκληρης χώρας , κοντεύει να διαστρεβλωθεί  , μετά από τις μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις του ανίκανου πολιτικού προσωπικού που κυβέρνησε τον τόπο 40 χρόνια αλλά και που κυβερνά δίχως καμία δόση ευθύτητας και πατριωτισμού τα τελευταία κρίσιμα 7 μνημονιακά χρόνια … Στον κίνδυνο του αφανισμού της ιστορίας αυτής , η Ένωση Κεντρώων και ο πρόεδρος μας κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου , αλλά και το σήμα αφύπνισης του ελληνισμού σε όλη την χώρα σε όλο τον κόσμο … Θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε συλλαλητήριο σε κάθε νομοσχέδιο σε κάθε δρόμο της βόρειας Ελλάδος , θα γίνουμε άνεμος αντίστασης και Βαρδάρης της αναβίωσης της τίμιας ιστορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Μακεδονίας μας … Ασχοληθείτε με το ΤΑΙΠΕΔ με τα μνημόνια με τις ιδιωτικοποιήσεις , αλλά μην ακουμπάτε την Μακεδονία μας και τον λαό της … Η ιστορία δεν χρειάζεται μεταρρυθμίσεις ούτε εξορθολογισμό… Και ένα μόνο έχω να δηλώσω … Μακεδονία ξακουστή , θα τραγουδάμε μια Ζωή».

Ο Ζουράρις είπε για τον εμετό, αλλά θα ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας. Ο Ευαγγελίου θα συνεχίσει να τραγουδάει το Μακεδονία ξακουστή.

Θέλετε κάποιον που ψευτοξερνάει ή εκείνον που λέει την αλήθεια του έτσι όπως τη νιώθει;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρχισαν τα όργανα… δηλώσεις τρομερές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.