VIRAL

Πράγματα που δεν ξέρεις σε τι χρησιμεύουν (pics)

Αλλά σε κάτι χρησιμεύουν!
Πράγματα που δεν ξέρεις σε τι χρησιμεύουν (pics)

Μπορεί να νόμιζες πως γνώριζες, αλλά δεν είσαι και σίγουρος σωστά;;Μη νιώθεις άσχημα..Κι εμείς μείναμε άφωνοι με ορισμένα!

Τώρα όμως ξέρεις!

Ο μαλακός πλαστικός δίσκος κάτω από ένα καπάκι μπουκαλιού

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο μαλακός πλαστικός δίσκος κάτω από το καπάκι ενός μπουκαλιού είναι για να μη χυθεί το υγρό που έχει μέσα. Ενώ μπορεί να βοηθήσει μεν και με τις διαρροές, έχει άλλο σκοπό. Ο δίσκος αυτό κρατάει το φιαλίδιο κλειστό αεροστεγώς- κυρίως σε ροφήματα με ανθρακικό. Αν αφαιρέσετε το δίσκο όταν ανοίξετε το μπουκάλι, την επόμενη φορά που το ανοίξετε, δεν θα ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο και όλη η ενανθράκωση θα χαθεί.

Η τρύπα δίπλα στην πίσω κάμερα ενός iPhone

Εάν έχετε παρατηρήσει ποτέ το πίσω μέρος του iPhone σας, θα δείτε μια μικρή κουκίδα δίπλα στην κάμερα. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ένα κουμπί reset.Αλλά δεν είναι. Αυτή η μικρή τρύπα είναι στην πραγματικότητα ένα μικρόφωνο που χρησιμοποιείται έτσι ώστε να μπορούν να ακούν τι λέτε οι όταν τραβάτε ένα βίντεο χρησιμοποιώντας την πίσω κάμερά.

Το βέλος δίπλα στην ένδειξη βενζίνης στο όχημά σας

Εάν έχετε παρατηρήσει ποτέ την ένδειξη βενζίνης σας, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει ένα μικρό βέλος δίπλα στο εικονίδιο.Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για το τι είναι αυτό. Ο κατασκευαστής αυτοκινήτων έβαλε αυτό το βέλος στο μετρητή,ώστε να γνωρίζετε σε ποια πλευρά του αυτοκινήτου είναι η δεξαμενή βενζίνης. Πχ.Εάν το βέλος δείχνει προς τα δεξιά, αυτό σημαίνει ότι η δεξαμενή βρίσκεται στα δεξιά.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πράγματα που δεν ξέρεις σε τι χρησιμεύουν (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.