VIRAL

Λέξεις που απαγορεύεται να πει η βασιλική οικογένεια

Αν ήθελες να ζήσεις σαν γαλαζοαίματος, κάνε πρόβα και ΜΗ λες τις παρακάτω λέξεις
Λέξεις που απαγορεύεται να πει η βασιλική οικογένεια

Όλοι θα συμφωνήσουν πως η βασιλική οικογένεια είναι λίγο διαφορετική από τους υπόλοιπους, αλλά δεν είναι μόνο γι’αυτό που νομίζετε.

Ζουν σε παλάτια, είναι πλούσιοι, σίγουρα η φορολογική τους δήλωση είναι πολύ διαφορετική από τη δική μας αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα, που κάνει τη βασιλική οικογένεια να διαφέρει και σε κάτι ακόμα.

Δεν τους επιτρέπεται να πουν κάποιες λέξεις.Ναι καλά διαβάζετε…

Πιο συγκεκριμένα:

1.Τουαλέτα
Οι βασιλιάδες δεν χρησιμοποιούν τον όρο τουαλέτα, ακόμα κι αν χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο… δωμάτιο!Αντ’αυτού χρησιμοποιούν την λέξη ”αποχωρητήριο”
2.Συγγνώμη
Στην υψηλη κοινωνία λέξεις όπως το ”συγγνώμη” δεν λέγονται, άρα αν δεν ακούσεις κάτι που είπε κάποιος γαλαζοαίματος λες απλά ”τι;”
3. Σαλόνι
Στο παλάτι δεν λένε ποτέ σαλόνι. Το δωμάτιο λέγεται καθιστικό.
4. Μπαμπάς/Μαμά
Όχι ΜΠΑΜΠΑΣ ουτε ΜΑΜΑ αν θέλεις να φωνάξεις τους γαλαζοαίματους γονείς σου θα χρησιμοποιήσεις τον όρο «μητέρα» και «πατέρα»
5.Άρωμα
Οι βασιλείς αγαπούν τα αρώματα, αλλά δεν μπορούν να πουν τη λέξη. Αντίθετα λένε κολώνια.
6.Κυριλέ
Αν οι γαλαζοαίματοι θέλουν να σχολιάσουν κάποιον αναφέρονται σ αυτόν με τη λέξη έξυπνος. Τα άλλα μπορεί να θεωρηθούν ειρωνεία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λέξεις που απαγορεύεται να πει η βασιλική οικογένεια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.