VIRAL

Aράχνη που πηδά δύο μετρα εισέβαλε στην Βρετανία

Τρόμος στη Βρετανία από είδος αράχνης που εθεάθη για πρώτη φορά στο νησί. Σύμφωνα με τον ειδικό στα έντομα και ιδιαίτερα στις αράχνες, Richard Burkmar, γράφει ο Independent, ανάμεσα στα είδη εντόμων που έκαναν εισβολή στο νησί είναι και η Heliophanus dampfi. Λόγω που πολύ ζεστού καιρού φέτος στην Αγγλία, περί τν 150 εκατομμυρίων αραχνών...
Aράχνη που πηδά δύο μετρα εισέβαλε στην Βρετανία

Τρόμος στη Βρετανία από είδος αράχνης που εθεάθη για πρώτη φορά στο νησί. Σύμφωνα με τον ειδικό στα έντομα και ιδιαίτερα στις αράχνες, Richard Burkmar, γράφει ο Independent, ανάμεσα στα είδη εντόμων που έκαναν εισβολή στο νησί είναι και η Heliophanus dampfi. Λόγω που πολύ ζεστού καιρού φέτος στην Αγγλία, περί τν 150 εκατομμυρίων αραχνών αναμένεται να εκκολαφθούν φέτος.

Πάντως οι ειδικοί θεωρούν ότι πολύ πιθανόν το συγκεκριμένο είδος αράχνης να ζει καιρό στην Βρετανία αλλά να μην είχε εντοπιστεί ως σήμερα ενώ συνιστούν στους πολίτες να μην σκοτώνουν τις αράχνες αλλά να τις μετακινούν εκτός σπιτιού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Aράχνη που πηδά δύο μετρα εισέβαλε στην Βρετανία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.