VIRAL

Έκλεψαν συλλογή Lego αξίας 14 χιλ ευρώ

«Το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής μου εκλάπη, η τελευταία μου δημιουργία που μου πήρε 10 μήνες για να την ολοκληρώσω καταστράφηκε»
Έκλεψαν συλλογή Lego αξίας 14 χιλ ευρώ

Μια τεράστια συλλογή Lego αξίας 14.000 ευρώ έκλεψαν από έναν 20χρονο Γάλλο συλλέκτη, όμως οι φανατικοί του είδους από όλο τον κόσμο δεν τον αφήνουν να εγκαταλείψει το αγαπημένο του χόμπι, συγκεντρώνοντας για αυτόν τουλάχιστον 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Telegraph, δημιούργησαν μια διαδικτυακή σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων όταν έμαθαν ότι ο 20χρονος γάλλος συλλέκτης Louis είχε πέσει θύμα ληστείας που είχε στόχο αποκλειστικά τη συλλογή του.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube μόλις δύο ώρες μετά τη ληστεία, περιγράφει με δάκρυα στα μάτια τον τρόπο που διαπίστωσε τη ληστεία, υποστηρίζοντας ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο του βίντεο.

«Το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής μου εκλάπη, η τελευταία μου δημιουργία που μου πήρε 10 μήνες για να την ολοκληρώσω καταστράφηκε. Ύστερα από 14 χρόνια συλλογής και 8 χρόνια στο YouTube, απλά το λήγω. Αντίο», λέει ο Louis δακρυσμένος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκλεψαν συλλογή Lego αξίας 14 χιλ ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.