VIRAL

Έκανε το Kiki Challenge και τον χτύπησε αμάξι  (vid)

Οι αρχές έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους της εν λόγω πρόκλησης
Έκανε το Kiki Challenge και τον χτύπησε αμάξι  (vid)

Είναι ίσως από τα πιο γνωστά challenges αυτή τη στιγμή στον κόσμο, με εκατοντάδες ανθρώπους να το δοκιμάζουν και να αναρτούν τα αποτελέσματα στο ίντερνετ.

Αυτό είναι το Kiki Challenge

Ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι εντελώς ακίνδυνο καθώς, όπως έχει αποδειχθεί, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της πρόκλησης.

Τελευταίο περιστατικό, που έγινε γνωστό, είναι αυτό του Jaylen Norwood, τον οποίο χτύπησε αμάξι στην προσπάθεια του να κάνει το εν λόγω challenge.

Μάλιστα εκείνος πίστευε ότι το είχε προγραμματίσει τέλεια και σχεδίαζε να κάνει το χορό ενώ θα τελείωνε με άλμα πάνω από το καπό του εισερχόμενου αυτοκινήτου.

Όμως το όχημα ήρθε πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα εκείνος να φοβηθεί και να γλιστρήσει, ενώ το αυτοκίνητο τον χτύπησε, ευτυχώς ελαφρά.

Δείτε το βίντεο:

https://rumble.com/v631sd-man-hit-by-car-during-viral-in-my-feelings-challenge.html

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκανε το Kiki Challenge και τον χτύπησε αμάξι  (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.