VIRAL

Η στιγμή που το τσουνάμι χτυπάει την Ινδονησία (vid)

Στο βίντεο που διαρκεί περίπου 70 δευτερόλεπτα, εμφανίζονται άνθρωποι κάθε ηλικίας να τρέχουν πανικόβλητοι
Η στιγμή που το τσουνάμι χτυπάει την Ινδονησία (vid)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από το τσουνάμι που προκάλεσε ο σεισμός της 28ης Σεπτεμβρίου είδε το φως της δημοσιότητας, σχεδόν δέκα ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι που επακολούθησε στο νησί Σουαλαουέζι της Ινδονησίας.

Στο βίντεο που διαρκεί περίπου 70 δευτερόλεπτα, εμφανίζονται άνθρωποι κάθε ηλικίας να τρέχουν πανικόβλητοι, στιγμές πριν η φύση εκδηλώσει την καταστροφική της μανία, σκορπώντας τον όλεθρο.

Ο απολογισμός των νεκρών έχει αγγίξει τους 2.000 ενώ οι αρχές εκφράζουν τη βεβαιότητα πως ο τελικός αριθμός των θυμάτων θα είναι ακόμα μεγαλύτερος. Μάλιστα χθες ανακοίνωσαν ότι περίπου πέντε χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι, πιθανότατα εγκλωβισμένοι κάτω από συντρίμμια, και η τύχη τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη καθώς την Πέμπτη σταματούν οι έρευνες διάσωσης.

ΠΗΓΗ:dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η στιγμή που το τσουνάμι χτυπάει την Ινδονησία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.