VIRAL

ΗΠΑ: Δημιούργησαν… «μπύρα» για σκύλους (pics)

Που ευτυχώς δεν είναι μπύρα!
ΗΠΑ: Δημιούργησαν… «μπύρα» για σκύλους (pics)

Ένα ζευγάρι, ιδιοκτήτες ενός μπαρ στο  Χιούστον, οι οποίοι άρχισαν πριν μερικά χρόνια να δημιουργούν ένα είδος μπύρας (που δεν είναι μπύρα) για το σκύλο τους και έφτιαξαν την «μπύρα» Good Boy.

Η Μέγκαν και ο Στιβ Λόνγκ ανέφεραν πως έμαθαν πώς να φτιάχνουν μπύρα για σκυλιά, η οποία δεν περιέχει οινόπνευμα, όταν ο σκύλος τους Rocky, άρχισε να έχει προβλήματα με την πέψη πριν από μερικά χρόνια χρόνια.

Το προϊόν τους όπως είπαν, ονομάζεται μπύρα ακόμα κι αν δεν είναι «επειδή χρησιμοποιούμε τον ίδιο εξοπλισμό με ένα ζυθοποιείο, απλά παραλείπουμε τη διαδικασία ζύμωσης».

Είπε ότι η μπύρα περιέχει φυσικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων  λαχανικών, κρέατος και κουρκουμά, ένα μπαχαρικό γνωστό για την ενίσχυση της πέψης.

Η εταιρεία Good Boy Dog Beer διαθέτει τώρα προϊόντα που διατίθενται σε περισσότερα από 20 μπαρ και εστιατόρια φιλικά προς τα κατοικίδια στην περιοχή του Χιούστον.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αποτέλεσμα εικόνας για Good Boy Dog Beer
Αποτέλεσμα εικόνας για Good Boy Dog Beer

Αποτέλεσμα εικόνας για Good Boy Dog Beer

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΗΠΑ: Δημιούργησαν… «μπύρα» για σκύλους (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.