VIRAL

«Χρονοταξιδιώτης» λέει πως η Ινδία θα στείλει «ανθρώπους-Θέους» στον Άρη μέχρι το 2030(pics/vid)

Ένα παράξενο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Youtube από την ApexTV κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει έναν αυτοαποκαλούμενο χρονοταξιδιώτη
«Χρονοταξιδιώτης» λέει πως η Ινδία θα στείλει «ανθρώπους-Θέους» στον Άρη μέχρι το 2030(pics/vid)

Ένας αυτοαποκαλούμενος χρονοταξιδιώτης ισχυρίζεται πως η Ινδία θα γίνει η επόμενη υπερδύναμη του κόσμου και χάρη στη μελλοντική πρωτοποριακή τεχνολογία της, θα μετατρέψει τον πληθυσμό της σε «ανθρώπους που μοιάζουν με Θεούς» μέχρι το έτος 2030.

Ένα παράξενο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Youtube από την ApexTV κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει έναν αυτοαποκαλούμενο χρονοταξιδιώτη που ονομάζεται Noah και ισχυρίζεται ότι επέστρεψε από το έτος 2030 για να «εξαπλωθεί η αλήθεια για το ταξίδι στο χρόνο» και «το μέλλον της Ινδίας».

Ο Noah, ο οποίος εμφανίστηκε στο ApexTV και όπως αναφέρεται στο www.express.co.uk, αποκάλυψε στο τελευταίο βίντεο του καναλιού ότι το ταξίδι στο χρόνο θα αποκαλυφθεί στο κοινό μέχρι το έτος 2029.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι μέχρι τότε η Ινδία θα έχει αναπτύξει καλύτερη τεχνολογία από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα αυτή που «αλλάζει τον κόσμο».

Εξήγησε μάλιστα πως:

«Το έτος 2029 στην Ινδία θα δημιουργηθεί ένα τσιπ που μπορεί να φυτευτεί στο σώμα.Αυτό το τσιπ κάνει τον εγκέφαλό σου κατά μέσο όρο έξι φορές πιο ισχυρό από ότι είναι κανονικά.Τώρα, όπως είπα πριν, έχω ήδη ένα τσιπ στον καρπό μου που μου επιτρέπει να ταξιδεύω στο χρόνο, αλλά δεν έχω τσιπ εγκεφάλου.Συνάντησα ανθρώπους που το έχουν και είναι σαν να μιλάω στον Θεό».

ill turn its population into “God-like” humans by the year 2030.

Περιγράφοντας τη νέα τεχνολογία, ο χρονοταξιδιώτης πρόσθεσε:

«Είναι πολύ πιο έξυπνοι και πιο έξυπνοι από τον μέσο άνθρωπο επειδή το τσιπ συνδέει βασικά τον εγκέφαλο με το Διαδίκτυο.Ο αυτοαποκαλούμενος ταξιδιώτης του χρόνου σημείωσε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα με την Ινδία στο μέλλον θα είναι ο υπερπληθυσμός».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, η Ινδία θα λύσει το θέμα με το «διαστημικό πρόγραμμα» της, στέλνοντας τον πληθυσμό της για να ζήσει ελεύθερα στον Άρη.

Οι άνθρωποι στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης έδειξαν ενθουσιασμό για την ιστορία, υποστηρίζοντας ότι οι προβλέψεις του χρονοταξιδιώτη είναι σίγουρα «κάτι που πρέπει να περιμένουμε» ωστόσο άλλοι αμφισβητούν τους ισχυρισμούς του ανθρώπου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Μαέστρος»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Χρονοταξιδιώτης» λέει πως η Ινδία θα στείλει «ανθρώπους-Θέους» στον Άρη μέχρι το 2030(pics/vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.