VIRAL

Σε δημοπρασία στο ebay η αγαπημένη Harley-Davidson του Τζορτζ Κλούνεϊ

Σύμφωνα με το TMZ, ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός δωρίζει μια από τις μηχανές του Harley-Davidson στη μη κερδοσκοπική οργάνωση, Homes For Our Troops
Σε δημοπρασία στο ebay η αγαπημένη Harley-Davidson του Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι έτοιμος να αποχωριστεί ένα από τα πιο πολύτιμα του υπάρχοντα για έναν καλό σκοπό. 

Σύμφωνα με το TMZ, ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός δωρίζει μια από τις μηχανές του Harley-Davidson στη μη κερδοσκοπική οργάνωση, Homes For Our Troops, η οποία χτίζει σπίτια για βετεράνους των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων με σοβαρούς τραυματισμούς.

Η μηχανή είναι Harley-Davidson 2017 FLHTK Ultra Limited Series και στην περιγραφή της στο ebay γίνεται αναφορά στο ατύχημα με σκούτερ που είχε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην Ιταλία.

«Από τότε που ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε ατύχημα, η σύζυγός του Αμάλ του είπε να μείνει μακριά από τους δύο τροχούς για πάντα. Ο Τζορτζ αγόρασε μία ολοκαίνουργια Harley που έχει διανύσει μόνο 25 μίλια. Είναι δική σας, αν νικήσετε στην υποβολή προσφορών. Είστε υπεύθυνοι για την παραλαβή από το Λος Άντζελες» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η δημοπρασία για την οργάνωση Homes for Our Troops, διεξάγεται online ως τις 15 Νοεμβρίου, με προσφορές που ξεκινούν από 28.000 δολ. Ο νικητής θα παραλάβει τη Harley από το Λος Άντζελες, όπου ο Κλούνεϊ θα την υπογράψει.

ΠΗΓΗ:kathimerini.gr

«Τέλος δώρα και αναδρομικά στις συντάξεις με την τροπολογία για τα ειδικά μισθολόγια»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε δημοπρασία στο ebay η αγαπημένη Harley-Davidson του Τζορτζ Κλούνεϊ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.