VIRAL

Ανατίναξε το νυφικό της για να γιορτάσει το διαζύγιό της (vid)

Και όμως ανατίναξε το νυφικό της γιορτάζοντας το διαζύγιο της!Αυτό θα πει εκρηκτική διάθεση!
Ανατίναξε το νυφικό της για να γιορτάσει το διαζύγιό της (vid)

Το νυφικό της αποφάσισε να…ανατινάξει μια γυναίκα από το Τέξας για να γιορτάσει το διαζύγιό της με την έκρηξη να γίνεται αισθητή στα 24 χιλιόμετρα.

Η Kimberly Santleben-Stiteler, 43 ετών, δήλωσε ότι το διαζύγιό της ολοκληρώθηκε την Παρασκευή μετά από 14 χρόνια γάμου και θέλησε να το γιορτάσει καταστρέφοντας το νυφικό της.

«Ήθελα να πετάξω όλα τα πράγματα του γάμου από το σπίτι μας», δήλωσε η ίδια στο τηλεγράφημα Star-Telegram του Fort Worth.

νυφικό

«Είχα πολλές συμβουλές και προτάσεις από τους φίλους και την οικογένειά μου,  για το τι να κάνω το νυφικό, αλλά για μένα το φόρεμα αντιπροσώπευε ένα ψέμα, ήθελα να κάνω πάρτι διαζυγίου για να κάψω το φόρεμα», είπε .

Έτσι η Κίμπερλι μάζεψε φίλους και συγγενείς στο αγρόκτημα του πατέρα της, περίπου 25 μίλια δυτικά του Σαν Αντόνιο, και πυροδότησε τα εκρηκτικά!

Αυτό θα πει πάρτι διαζυγίου…

Δείτε το βίντεο:

Το unsend στο Messenger είναι γεγονός!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανατίναξε το νυφικό της για να γιορτάσει το διαζύγιό της (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.