VIRAL

Ποιο πρόσωπο φαίνεται πιο χαρούμενο (pic)

Και τι δείχνει αυτό για την προσωπικότητά σας
Ποιο πρόσωπο φαίνεται πιο χαρούμενο (pic)

Οι επιστήμονες έχουν αναπτύξει μια θεωρία που είναι γνωστή ως η θεωρία του αριστερού τμήματος εγκεφάλου ή του δεξιού τμήματος του εγκεφάλου.

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, κάθε μέρος του εγκεφάλου έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί διαφορετικά. Λέγεται επίσης ότι οι άνθρωποι προτιμούν έναν τρόπο σκέψης περισσότερο από τον άλλο.

Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το αριστερό τμήμα του εγκεφάλου λέγεται ότι είναι αριστοκρατικοί έχουν μια πιο πρακτική, ορθολογική και αντικειμενική άποψη για τα πράγματα.

Αντίθετα, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το δεξί τμήμα του εγκεφάλου πιστεύουν περισσότερο στις διαισθήσεις και έχουν μια πιο υποκειμενική προσέγγιση στα πράγματα.

Ο εγκέφαλος αρχικά χωρίζεται σε δύο μέρη που συνδέονται μεταξύ τους μέσω του Corpus Callosum. Το Corpus Callosum είναι μια πυκνή δέσμη νευρικών ινών που χωρίζει τους εγκεφαλικούς φλοιούς στο αριστερό και δεξί ημισφαίριο. Η εργασία του είναι να συνδέσει την αριστερή και τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου επιτρέποντας την επικοινωνία μεταξύ των δύο ημισφαιρίων.

Δύο από τους νευρολόγους του 19ου αιώνα, Dr Pierre Paul Broca και ο Δρ Karl Wernicke, ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι έχουν γλωσσικά προβλήματα εξαιτίας ζημιών που προκαλούνται στην αριστερή πλευρά του εγκεφάλου, η οποία καταλήγει  στο συμπέρασμα ότι είναι η αριστερή πλευρά του εγκεφάλου όπου διαμένει η γλώσσα και ως εκ τούτου η πηγή της δημιουργικότητας.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία και το αποτέλεσμά σας:

Αποτελέσματα:

Εάν επιλέξατε το πρόσωπο Α

Αν επιλέξετε την εικόνα Α, τότε πιθανόν χρησιμοποιείτε την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μια πολύ συστηματική και πρακτική προσέγγιση στη ζωή. Ακούτε το μυαλό σας περισσότερο από την καρδιά και σκέφτεστε με έναν πολύ λογικό τρόπο. Είστε επίσης ένας κριτικός στοχαστής. Σας αρέσει να βλέπετε πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία για να βεβαιωθείτε ότι τα συμπεράσματά σας είναι σωστά.

Αν επιλέξατε το πρόσωπο Β

Αν επιλέξετε την εικόνα Β τότε είστε ένα πραγματικά δημιουργικό πρόσωπο. Αγαπάτε να εκφράζεστε και έχετε μια πολύ υποκειμενική προσέγγιση στα πράγματα. Έχετε ένα εξαιρετικό  μυαλό, μεγάλη φαντασία και προσπαθείτε να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο από όλα. Το μυαλό σας είναι ένας πολύχρωμος καμβάς.

Facebook: Είναι η αρχή του τέλους του;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποιο πρόσωπο φαίνεται πιο χαρούμενο (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.