VIRAL

Οι χημικές ουσίες στα τηγάνια κάνουν το πέος των ανδρών να συρρικνώνεται, λέει η έρευνα

Άσχημα τα νέα από τους επιστήμονες
Οι χημικές ουσίες στα τηγάνια κάνουν το πέος των ανδρών να συρρικνώνεται, λέει η έρευνα

Οι διατροφολόγοι και οι ειδικοί προειδοποιούν πάντα τους ανθρώπους για τους κινδύνους που σχετίζονται με την κατανάλωση των τηγανιτών τροφίμων, αλλά σύμφωνα με μια μελέτη, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα από ό, τι πιστεύαμε.

Σύμφωνα με μια μελέτη από επιστήμονες της Ιταλίας, οι άνδρες θα μπορούσαν να καταλήξουν με πέη μικρότερα κατά 1,5 εκατοστό εάν οι γονείς τους εκτέθηκαν σε υψηλά επίπεδα μιας χημικής ουσίας που βρέθηκε σε αντικολλητικά τηγάνια.

Οι χημικές ουσίες που ονομάζονται PFCs μπορούν να παρεμποδίσουν τις αρσενικές ορμόνες ενώ βρίσκονται στη μήτρα και έχουν βρεθεί ότι πιθανόν να οδηγήσουν σε μικρότερη ανάπτυξη του ανδρικού μορίου.

Αλλά δεν είναι μόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που αυτά τα χημικά μπορούν να έχουν αυτό αποτέλεσμα, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι θα μπορούσαν να επηρεάσουν και τους εφήβους.

Η τοξική ουσία βρίσκεται επίσης σε αδιάβροχα ρούχα και συσκευασίες για τρόφιμα που προστατεύουν το λίπος, γεγονός που μπορεί να μειώσει τα επίπεδα τεστοστερόνης.

Η χημική ουσία απομακρύνθηκε από τα προϊόντα Teflon το 2013.

SZ: Ο Σόιμπλε θα είχε τινάξει στον αέρα την ΕΕ με το Grexit

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι χημικές ουσίες στα τηγάνια κάνουν το πέος των ανδρών να συρρικνώνεται, λέει η έρευνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.