VIRAL

Οι διαφημιστές παρακολουθούν τα Emojis που χρησιμοποιείτε – Δείτε γιατί (vid)

Με το νέο εργαλείο παρακολούθησης emoji του Twitter, οι διαφημιστές  μπορούν να παρακολουθήσουν πώς και πότε οι χρήστες δημοσιεύουν τα emojis
Οι διαφημιστές παρακολουθούν τα Emojis που χρησιμοποιείτε – Δείτε γιατί (vid)

Ξεχάστε τις λέξεις-κλειδιά στο Google. Οι διαφημιστές αναπτύσσουν διαφημίσεις που στοχεύουν τους καταναλωτές με βάση τα emojis που χρησιμοποιούν.

Με το νέο εργαλείο παρακολούθησης emoji του Twitter, οι διαφημιστές  μπορούν να παρακολουθήσουν πώς και πότε οι χρήστες δημοσιεύουν τα emojis καθορίζοντας έτσι τη συναισθηματική κατάσταση των χρηστών.

Ανάλογα με αυτά τα συναισθήματα, μπορούν να παρέχουν διαφημίσεις που ταιριάζουν καλύτερα με τα συναισθήματά τους τη δεδομένη στιγμή.

Οι διαφημιστές λένε ότι αυτό θα τους επιτρέψει να παρέχουν πιο σχετικές διαφημίσεις, αλλά υπάρχουν και ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών.

Δείτε το βίντεο για να μάθετε πώς χρησιμοποιούν οι διαφημιστές αυτό το εργαλείο και πώς αλλάζουν οι διαφημίσεις που βλέπουν οι χρήστες στο Twitter.

Οι τοπ αναζητήσεις στο Google για το 2018

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι διαφημιστές παρακολουθούν τα Emojis που χρησιμοποιείτε – Δείτε γιατί (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.