VIRAL

Rise TV: Το απόλυτο γιορτινό τραπέζι για τα Χριστούγεννα στο Καλαμάκι Ζυμαράκι (vid)

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά απέχουν μόλις λίγες ημέρες και λογικό είναι να αγχώνεσαι λιγάκι για το τι θα περιλαμβάνει το γιορτινό τραπέζι που θα ετοιμάσεις και φέτος για την οικογένεια και τους φίλους σου. Τέρμα λοιπόν οι προβληματισμοί, αφού ο Σπύρος Μαργαρίτης και το πάντα φιλόξενο Καλαμάκι Ζυμαράκι στην Κηφισιά, παρουσιάζουν πέντε φανταστικές και...
Rise TV: Το απόλυτο γιορτινό τραπέζι για τα Χριστούγεννα στο Καλαμάκι Ζυμαράκι (vid)

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά απέχουν μόλις λίγες ημέρες και λογικό είναι να αγχώνεσαι λιγάκι για το τι θα περιλαμβάνει το γιορτινό τραπέζι που θα ετοιμάσεις και φέτος για την οικογένεια και τους φίλους σου.

Τέρμα λοιπόν οι προβληματισμοί, αφού ο Σπύρος Μαργαρίτης και το πάντα φιλόξενο Καλαμάκι Ζυμαράκι στην Κηφισιά, παρουσιάζουν πέντε φανταστικές και νοστιμότατες συνταγές, που θα κάνουν τους επισκέπτες σου να γλύφουν τα δάκτυλά τους και να σου ζητούν να τους κάνεις το τραπέζι καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019!

ΥΓ: Εάν για κάποιο λόγο δεν καταφέρεις να πετύχεις τις συνταγές, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Χαριλάου Τρικούπη 159 στην Κηφισιά!

Δείτε το βίντεο στη σελίδα του Rise TV.

Άγιος Βασίλης ντύθηκε ο Ομπάμα (vid)

Τα sequel ταινιών που θέλαμε και ποτέ δεν ήρθαν (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rise TV: Το απόλυτο γιορτινό τραπέζι για τα Χριστούγεννα στο Καλαμάκι Ζυμαράκι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.