VIRAL

Σύζυγος πουλάει …τον άντρα της στο ebay… Για 18 ευρώ (pic)

Και δεν θέλει ανταλλαγές
Σύζυγος πουλάει …τον άντρα της στο ebay… Για 18 ευρώ (pic)

Η πλατφόρμα του eBay είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλής πλατφόρμα καθώς σου επιτρέπει να αγοράσεις ένα και να πουλήσεις κάτι που ίσως δεν χρειάζεσαι πια, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχουμε δει αυτή την πλατφόρμα να χρησιμοποιείται για να πουληθούν πολλά και διάφορα πράγματα τα οποία πολλές φορές είναι και αρκετά παράξενα.

Μία αγανακτισμένη σύζυγος, έβαλε μία αγγελία στο ebay όπου αναφέρει πως πουλάει τον άντρα της. Και μάλιστα για 18 ευρώ..

Η σύζυγος αναφέρει στον τίτλο της αγγελίας:

«Σύζυγος, μεταχειρισμένος», ξεκαθαρίζοντας πως δεν ταιριάζουν πια και πως προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί. Μάλιστα στην αγγελία της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τις δύο πρώτες μέρες των γιορτών των Χριστουγέννων συνειδητοποίησα ότι δεν ταιριάζουμε πια μαζί. Θέλω να παραχωρήσω τον άντρα μου. Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές. Πληροφορίες μέσω e-mail».

Η σύζυγος παρέλειψε να αναφέρει γιατί συνειδητοποίησε ξαφνικά πως δεν ταιριάζει με τον άντρα της ωστόσο 18 ευρώ είναι αυτά όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μάθει…

Δείτε την αγγελία:

National Geographic: Η τελευταία πανσέληνος του 2018 πάνω απ΄ την Ακρόπολη… τρέλανε το Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σύζυγος πουλάει …τον άντρα της στο ebay… Για 18 ευρώ (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.