VIRAL

Γυναίκα περνά με μυθικό τρόπο αλκοόλ σε ιπποδρομίες (video)

Οι ιπποδρομίες μπορεί να είναι βαρετές. Στην Αγγλία, ειδικά την Πρωτοχρονιά, είναι παράδοση. Φανταχτερά καπέλα, καλά ρούχα και απαγόρευση αλκοόλ στις κερκίδες, συνθέτουν το… μωσαϊκό των αγώνων. Μόνο που κάπως πρέπει να περάσει ο χρόνος. Μία γυναίκα, η οποία βρέθηκε σε αυτές του Τσέλτεναμ, αποφάσισε πως δεν μπορεί να τις περάσει… ξεροσφύρι. Πήρε μαζί της...
Γυναίκα περνά με μυθικό τρόπο αλκοόλ σε ιπποδρομίες (video)

Οι ιπποδρομίες μπορεί να είναι βαρετές. Στην Αγγλία, ειδικά την Πρωτοχρονιά, είναι παράδοση. Φανταχτερά καπέλα, καλά ρούχα και απαγόρευση αλκοόλ στις κερκίδες, συνθέτουν το… μωσαϊκό των αγώνων.

Μόνο που κάπως πρέπει να περάσει ο χρόνος. Μία γυναίκα, η οποία βρέθηκε σε αυτές του Τσέλτεναμ, αποφάσισε πως δεν μπορεί να τις περάσει… ξεροσφύρι.

Πήρε μαζί της τα κιάλια της, προκειμένου να μπορεί να παρατηρεί ακόμη και τις μακρινές αναμετρήσεις.

Ο τηλεοπτικός φακός την έπιασε να πίνει (προφανώς αλκοόλ) από το αξεσουάρ, το οποίο τελικά αποδείχτηκε ένα περίτεχνο φλασκί!

Η κίνηση της αποθεώθηκε από το διαδίκτυο, με τους περισσότερους άνδρες να συμφωνούν πως παντρευόντουσαν την… πανούργα γυναίκα την επόμενη ημέρα!

 Δείτε το επικό βίντεο:

Αυτές είναι πρώτες εικόνες από τη νέα σεζόν στο Peaky Blinders (video)

Η πρώην γυναίκα του γαμπρού, εμφανίστηκε στον γάμο και τα έκανε… ροντέο (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυναίκα περνά με μυθικό τρόπο αλκοόλ σε ιπποδρομίες (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.