VIRAL

«La Casa De Papel»: Δείτε τι έγινε στα γυρίσματα στη Φλωρεντία! (vid)

Το «La Casa De Papel» σκόρπισε ντελιριο ενθουσιασμού στους φανατικούς της σειράς στη Φλωρεντία
«La Casa De Papel»: Δείτε τι έγινε στα γυρίσματα στη Φλωρεντία! (vid)

Το «La Casa De Papel» αποτέλεσε ένα… τυφώνα στα τηλεοπτικά δρώμενα των τελευταίων μηνών σε παγκόσμιο επίπεδο και το γεγονός ότι γυρίζεται ο τρίτος κύκλος έχει προκαλέσει παροξυσμό στα εκατομμύρια των τηλεθεατών.

Δεν αποτελεί καμία έκπληξη λοιπόν, η αντιμετώπιση που έτυχαν οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της ισπανικής σειράς στη Φλωρεντία, από τους φανατικούς που έσπευσαν να αποθεώσουν τα ινδάλματά τους!

Αυτή την περίοδο τα γυρίσματα έχουν μεταφερθεί στη Φλωρεντία και μετά το τέλος τους, ο Αλβάρο Μόρτε γνωστός κυρίως ως «Profesor» απευθύνθηκε στον κόσμο και τους ευχαρίστησε για τη συμπαράστασή τους, αλλά και την κατανόησή τους όλο αυτό το διάστημα.

Αυτό που έχει επίσης σημασία είναι ότι στο πλευρό του ήταν και ο Πέδρο Αλόνσο, η αλλιώς «Berlin», κάτι που πυροδότησε έντονη φημολογία για το θέμα του τρίτου κύκλου, αφού ως γνωστόν, στο τέλος του δεύτερου, πέφτει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Οι οπαδοί της σειράς έσπευσαν να ανεβάσουν βίντεο και φωτογραφίες στα social media με τους δύο πρωταγωνιστές και προφανώς επικράτησε ένας μικρός… χαμός!

Δείτε κάποια από τα tweets και τα ποσταρίσματα στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/BsOQ9mgBcZX/

https://www.instagram.com/p/BsOQ3aXHOju/

https://twitter.com/TelefilmCult/status/1081213985733660674

Επική γιαγιά: Χρησιμοποιεί τσιμπίδα για να πληρώσει το πάρκινγκ (video)

Η πιο όμορφη γυναίκα του 2018 και το… Top-100!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««La Casa De Papel»: Δείτε τι έγινε στα γυρίσματα στη Φλωρεντία! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.