VIRAL

Η «μάχη» ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Σαββίδη (vids)

Η «μονομαχία» μουσικής για τους δύο ισχυρούς άνδρες
Η «μάχη» ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Σαββίδη (vids)

Μία διαφορετική «μάχη» και χωρίς να το θέλουν φαίνεται ότι δίνουν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Γιώργος Σαββίδης, με πρωταγωνιστές δύο τραγουδιστές.

Συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό ένας χαμός έχει γίνει στο instagram του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με το τραγούδι του Νίνο «Είμαι ένας άλλος», με αποτέλεσμα να έχει γίνει viral και τον κόσμο να τον αναφέρει όπου και αν το ακούσει.

Έτσι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλησαν να κάνουν το ίδιο, όμως με μία διαφορετική μουσική υπόκρουση. Δημιούργησαν λοιπόν ένα βίντεο με τον Γιώργο Σαββίδη σε πρώτο πλάνο, με το τραγούδι του Βασίλη Καρρά «Επιλογή» να ακούγεται στο background.

https://youtu.be/cHsI-na74IQ

Μένει να δούμε αν αυτή η κατάσταση θα ενταθεί και θα γίνει χαμός και με το συγκεκριμένο άκουσμα, όπως έχει γίνει τόσες μέρες με τον Νίνο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η «μάχη» ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Σαββίδη (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.