VIRAL

Επιστήμονες κατέγραψαν παράξενο σήμα από το σύμπαν

Εξωγήινος πολιτισμός ή μήπως κάτι άλλο;
Επιστήμονες κατέγραψαν παράξενο σήμα από το σύμπαν

Ένα παράξενο αλλά πολύ ισχυρό σήμα εντόπισαν επιστήμονες του Καναδά το οποίο όπως ανέφεραν προέρχεται από τα βάθη του διαστήματος.

Όπως ανακάλυψε η καναδική ομάδα CHIME, το συγκεκριμένο σήμα ήταν ταχείας έκλαμψης και είναι ένα από τα 60 τα οποία έχουν καταγραφεί από επιστήμονες τα τελευταία 13 χρόνια.

Oι επιστήμονες ανέφεραν η πηγή του σήματος τοποθετήθηκε σε απόσταση 1,5 εκατομμυρίου φωτός και θεωρούν πως δεν προέρχεται από κάποιο γεγονός, όπως κάποια έκρηξη και τα λοιπά.

Αποτέλεσμα εικόνας για συμπαν

Όπως αναφέρθηκε από αυτή την τοποθεσία έχουν λάβει 6 συνολικά σήματα, κάτι που φαίνεται να προβληματίζει την επιστημονική κοινότητα.

«Η ύπαρξη παρόμοιου σήματος το 2012 μας δείχνει ότι δεν είναι κάποιο λάθος στα όργανά μας. Κάτι παράγει αυτές τις επαναλαμβανόμενες εκλάμψεις φωτός, από την ίδια ακριβώς τοποθεσία, για μεγάλο χρονικό διάστημα» ανέφερε η Ινγκριντ Στέρς, αστροφυσικό του British Columbia.

Εξωγήινος πολιτισμός μήπως κάτι άλλο;

Ποιο είναι το αρχαιότερο χρώμα στον κόσμο;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιστήμονες κατέγραψαν παράξενο σήμα από το σύμπαν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.