VIRAL

Τι θα συνέβαινε αν γεννιόμασταν στο διάστημα; (vid)

Πως θα ήταν πραγματικά να γεννηθείς στο διάστημα;
Τι θα συνέβαινε αν γεννιόμασταν στο διάστημα; (vid)

Το διάστημα είναι φαινομενικά ατελείωτο και  φιλοξενεί έναν εκπληκτικό αριθμό γαλαξιών όπου η ζωή θα μπορούσε ενδεχομένως να υπάρξει…

Αλλά φανταστείτε μια στιγμή που βρίσκεστε στην απεραντοσύνη του διαστήματος και  η ζωή σας έχει μόλις αρχίσει … Δεν υπάρχει  Γη, δεν υπάρχει αέρας … και δεν υπάρχει πλανητική βαρύτητα.

Είστε απλά γεννημένοι στις ψυχρές, μαύρες και αδιάκριτες συνθήκες του διαστήματος. Ακούγεται λίγο μοναχικό αλλά και λίγο τρομακτικό.

Αλλά πως θα ήταν πραγματικά να γεννηθείς στο διάστημα;

Πρώτα απ ‘όλα, μια έγκυος γυναίκα δεν θα επιτρεπόταν, ούτε επιτρέπεται επί του παρόντος από τη NASA να ταξιδέψει στο διάστημα. Στην πραγματικότητα, οι αστροναύτες πρέπει να βρίσκονται σε κορυφαία φυσική κατάσταση για να αντέχουν τις δυσκολίες της διαστημικής διαδρομής.

Δείτε το βίντεο:

 

Βλάστησε ο πρώτος σπόρος βαμβακιού στη Σελήνη (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι θα συνέβαινε αν γεννιόμασταν στο διάστημα; (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.