VIRAL

Δέκα ιστορικές ανακρίβειες που συνεχίζουμε να πιστεύουμε (vid)

Ή δεν θέλεις να θυμάσαι
Δέκα ιστορικές ανακρίβειες που συνεχίζουμε να πιστεύουμε (vid)

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής μας, έχουμε διδαχτεί πολλά πράγματα για την ιστορία που πλέον σπάνια αμφισβητούμε κάποιοι.

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που οι δάσκαλοι της ιστορίας  είτε μας τα έμαθαν λάθος είτε διδαχθήκαμε από ανθρώπους που σκοπό είχαν να μας παραπλανήσουν από την αλήθεια.

  1. Οι Βρετανοί δεν θα κέρδιζαν ποτέ την Αμερικανική Επανάσταση- Εάν διαβάσατε οποιεσδήποτε ιστορίες ή είδατε ταινίες που έχουν σχέση με την Αμερικανική Επανάσταση, νομίζετε ότι οι Βρετανοί είχαν έναν τεράστιο στρατό και οι Αμερικανοί ήταν ελάχιστοι…Αλλά ήταν όντως έτσι;

 

  1. Ο Χριστόφορος Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική – Εδώ είναι ένα μεγάλο λάθος που όλοι φαίνεται πως έχουν διδαχθεί στο σχολείο. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι αυτό ήταν μόνο ένας μύθος.

Δείτε το βίντεο με τις ιστορικές ανακρίβειες:

https://www.youtube.com/watch?v=ROmhUmSaTKA

Πέντε απαγορευμένα μέρη του κόσμου (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δέκα ιστορικές ανακρίβειες που συνεχίζουμε να πιστεύουμε (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.