VIRAL

Απίστευτο κι όμως ελληνικό – Γιαγιά έκανε «ντου» στον αγωνιστικό χώρο… (vid)

Όσοι βρέθηκαν στον αγώνα του τοπικού ΠΑΣ Μετσόβου με τον Ολυμπιακό Βοτανικού, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, με την… απρόσμενη εισβολή της ηλικιωμένης! Η φασαρία που έκαναν ποδοσφαιριστές και θεατές κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενόχλησε τη γιαγιά που έμενε κοντά στο γήπεδο και την έκανε να φτάσει μέχρι τα όρια του αγωνιστικού...
Απίστευτο κι όμως ελληνικό – Γιαγιά έκανε «ντου» στον αγωνιστικό χώρο… (vid)

Όσοι βρέθηκαν στον αγώνα του τοπικού ΠΑΣ Μετσόβου με τον Ολυμπιακό Βοτανικού, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, με την… απρόσμενη εισβολή της ηλικιωμένης!

Η φασαρία που έκαναν ποδοσφαιριστές και θεατές κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενόχλησε τη γιαγιά που έμενε κοντά στο γήπεδο και την έκανε να φτάσει μέχρι τα όρια του αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί…

Ήταν το 68ο λεπτό του αμφίρροπου ματς, μεταξύ ΠΑΣ Μετσόβου και Ολυμπιακού Βοτανικού, όταν σύμφωνα με το passports.gr, ο διαιτητής Δημήτρης Θάνος, διέκοψε το παιχνίδι, μετά το «ντου» της ηλικιωμένης, που εξοργίστηκε με… τον θόρυβο!

Χρειάστηκε η παρέμβαση του προέδρου των γηπεδούχων, για να καθησυχάσει τη γιαγιά και να την οδηγήσει έξω από τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να την αποτρέψει… από το να εισβάλει στο γήπεδο!

Κάποιος μάλιστα από την εξέδρα, πέταξε «επική» ατάκα στον παράγοντα του ΠΑΣ, παροτρύνοντας τον, να ψάξει την γριούλα… μήπως έχει όπλο!

Μετά από λίγα λεπτά το παιχνίδι συνεχίστηκε, αφού η διακοπή ήταν απαραίτητη προκειμένου παίκτες, θεατές, διαιτητές και όσοι άλλοι παραβρέθηκαν στο ματς, να συνέλθουν… απ’ τα γέλια.

Για την ιστορία, ο αγώνας ΠΑΣ Μετσόβου – Ολυμπιακού Βοτανικού, για την 29η αγωνιστική του Β ομίλου της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ηπείρου, έληξε ισόπαλος 1-1.

Η ομάδα από το Μέτσοβο κατέκτησε την πρώτη θέση και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατετάγησαν δεύτεροι και θα συμμετάσχουν σε αγώνες μπαράζ, για τον προβιβασμό στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Δείτε το ξεκαρδιστικό περιστατικό στο βίντεο:

 

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που γίνεται ανάλογη εισβολή σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, με χαρακτηριστικό περιστατικό, αυτό που έγινε πριν περίπου δύο χρόνια. Μόνο που τότε, η γιαγιά είχε διασχίσει τον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να… κόψει δρόμο για να φτάσει στον προορισμό της.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=hu7fDDuOa5U

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο κι όμως ελληνικό – Γιαγιά έκανε «ντου» στον αγωνιστικό χώρο… (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.