VIRAL

Η ανακοίνωση διαχειριστή πολυκατοικίας που έγινε Viral! (pic)

Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο άφθονες ανακοινώσεις διαχειριστών με αποδέκτες ένοικους της πολυκατοικίας, που έχουν σκορπίσει άφθονο γέλιο. Ένα τέτοιο σημείωμα είναι και αυτό σε πολυκατοικία της Χαλκιδικής, όπου κάποιος εκ των ενοίκων, έχει υπερβολική αδυναμία στα «άσματα» του Γιώργου Σαμπάνη και τα ακούει όλο το 24ωρο, ενοχλώντας τους γείτονες του. «Παρακαλείται ο ένοικος...
Η ανακοίνωση διαχειριστή πολυκατοικίας που έγινε Viral! (pic)

Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο άφθονες ανακοινώσεις διαχειριστών με αποδέκτες ένοικους της πολυκατοικίας, που έχουν σκορπίσει άφθονο γέλιο.

Ένα τέτοιο σημείωμα είναι και αυτό σε πολυκατοικία της Χαλκιδικής, όπου κάποιος εκ των ενοίκων, έχει υπερβολική αδυναμία στα «άσματα» του Γιώργου Σαμπάνη και τα ακούει όλο το 24ωρο, ενοχλώντας τους γείτονες του.

«Παρακαλείται ο ένοικος που παίζει Σαμπάνη (πρωί, μεσημέρι, βράδυ) να αναρωτηθεί πόσο τσουρέκια μας τα έχει κάνει», ήταν η ανακοίνωση που κόλλησε στο ασανσέρ, ο απηυδισμένος διαχειριστής.

Δείτε την φωτογραφία:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ανακοίνωση διαχειριστή πολυκατοικίας που έγινε Viral! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.