VIRAL

Έχασε το… άχαστο! (vid)

Ο 18χρονος επιθετικός Μανώλης Κουκουλιτάκης τυ ΓΣ Αργυρούπολης έχασε μία απίστευτη ευκαιρία σε κενό τέρμα... που δεν χάνεται
Έχασε το… άχαστο! (vid)

Αξέχαστο θα μείνει στον 18χρονο επιθετικό Μανώλη Κουκουλιτάκη το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΓΣ Αργυρούπολης στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχασε το… άχαστο στο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ηλιούπολη για την Α’ κατηγορία, αφού κατάφερε σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα άουτ.

Ήταν η φάση του 73 λεπτού, όταν ο νεαρός φορ βρέθηκε προ κενής εστίας και με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Και μολονότι η μπάλα κυλούσε αργά και είχε άπλετο χρόνο για να την στείλει στα δίχτυα, αυτός με άτσαλο τρόπο σημάδεψε εκτός εστίας!

Νωρίτερα βέβαια και συγκεκριμένα στο 21′ είχε σκοράρει για την ομάδα του, γκολ το οποίο χάρισε στον ΓΣ τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έχασε το… άχαστο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.