VIRAL

Χώρισε με τη Nike o Φεντερερ αλλά την… αγαπάει ακόμα

Ο διάσημος τενίστας έληξε τη συνεργασία του με την Nike
Χώρισε με τη Nike o Φεντερερ αλλά την… αγαπάει ακόμα

Τη συνεργασία του με τη Nike, που κρατούσε για 24 ολόκληρα χρόνια θέλησε να τερματίσει ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος έδωσε τα χέρια με μία άλλη εταιρεία.

Όπως έγινε γνωστό ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Uniqlo, κάτι που θα του αποφέρει 300 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα 10 χρόνια.

Το περίεργο πάντως της υπόθεσης είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι του Ελβετού στο Γουίμπλετον αποφάσισε να φορέσει φυσικά την ενδυμασία της Uniqlo, ωστόσο προτίμησε να αγωνιστεί με παπούτσια της Nike.

Μπορεί λοιπόν το λογότυπο στα παπούτσια του, να ανήκει στους πρώην συνεργάτες του, όμως ο ίδιος πιστεύει πως μπορεί να γίνει μία συμφωνία και να συνεχίσει να φοράει τα αγαπημένα του υποδήματα.

Μένει να δούμε αν τελικά ο βασιλιάς του τένις θα διατηρήσει τουλάχιστον αυτή τη συνεργασία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χώρισε με τη Nike o Φεντερερ αλλά την… αγαπάει ακόμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.