VIRAL

Το Facebook ξεμπλόκαρε 800.000 ανθρώπους που είχατε μπλοκάρει

Μεγάλη γκάφα από το γνωστό κοινωνικό δίκτυο
Το Facebook ξεμπλόκαρε 800.000 ανθρώπους που είχατε μπλοκάρει

Σε μία γκάφα τεραστίων διαστάσεων υπέπεσε το Facebook, το οποίο όπως έγινε γνωστό ξεμπλόκαρε περίπου 800 χιλιάδες χρήστες οι οποίοι είχαν μπλοκαριστεί από άλλα άτομα.

Συγκεκριμένα ένα σφάλμα ήταν αυτό που οδήγησε το Facebook στο συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο επηρέασε την κύρια πλατφόρμα αλλά και την εφαρμογή μηνυμάτων «messenger».

Το συγκεκριμένο σφάλμα ξεκίνησε περίπου από τις 29 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουνίου και έπειτα διορθώθηκε από την εταιρεία. Φυσικά το Facebook έσπευσε να ενημερώσει όλους αυτούς που είχαν επηρεαστεί.

Οι υπεύθυνοι του social media όμως, αρνήθηκαν να σχολιάσουν το πόσα άτομα περίπου μπορεί να υπέκλεψαν πληροφορίες από άλλους χρήστες, όταν απέκτησαν δυνατότητα επικοινωνίας μαζί τους.

Σίγουρα πάντως πολλά είναι τα κρούσματα που συμβαίνουν τελευταία με πρωταγωνιστή το γνωστό κοινωνικό δίκτυο, κάτι που έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές εντυπώσεις στους ανθρώπους που έχουν λογαριασμούς σε αυτό, καθώς υπάρχει ανησυχία για την προσωπική τους ασφάλεια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το Facebook ξεμπλόκαρε 800.000 ανθρώπους που είχατε μπλοκάρει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.