ΞΑΝΘΗ

Επιστροφή στις προπονήσεις, με απουσίες στην Ξάνθη

Στην αρχή της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό
Επιστροφή στις προπονήσεις, με απουσίες στην Ξάνθη

Μετά το διήμερο ρεπό οι παίκτες της Ξάνθης επέστρεψαν στις προπονήσεις, στην αρχή της προετοιμασίας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, την Κυριακή (21/10, 18:15).

Ο τεχνικός Μίλαν Ράσταβατς έδωσε έμφαση στο passing game, ενώ από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

«Μετά το διήμερο ρεπό η Xanthi FC το απόγευμα της Δευτέρας επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την τρίτη φετινή εκτός έδρας αναμέτρηση.

Την Κυριακή στις 18:15 στο Δημοτικό γήπεδο Λιβαδειάς, η ξανθιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα με τον Μίλαν Ράσταβατς και τους συνεργάτες του να κάνουν τα πλάνα τους γι’ αυτή την αναμέτρηση.

Στα νέα της προπόνησης, οι ασκήσεις ξεκίνησαν με προθέρμανση, ασκήσεις νευρομυικής συναρμογής, παιχνίδια 5 εναντίον 2, passing game – pressing και τακτική.

Οι Κίκε Μπόουλα, Κασά Καμαρά, Δημήτρης Μελιόπουλος, Οκάν Σουλεϊμάν είναι οι απουσίες λόγω εθνικών ομάδων. Ο πρώτος αγωνίστηκε βασικός στην ήττα της Ισημερινής Γουινέας από τη Μαδαγασκάρη με 0-1, ενώ ο δεύτερος δεν αγωνίστηκε.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, αγωνίστηκαν και στα δύο φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας Νέων με αντίπαλο τη Λετονία σε αναμετρήσεις που ολοκλήρωσαν τον σύντομο κύκλο της προετοιμασίας ενόψει των αγώνων της προκριματικής φάσης του EURO U19 στην Βουλγαρία».

Το νέο πουλέν της Ξάνθης

ΑΕΛ: Ζήτησε τη διαγραφή των διαιτητών στην Ξάνθη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιστροφή στις προπονήσεις, με απουσίες στην Ξάνθη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.