ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

UEFA: «Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ»

Το γκολ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που δίχασε την ποδοσφαιρική Ελλάδα και προκάλεσε σημαντικό ρήγμα στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του, σύμφωνα με πηγές της UEFA δεν ήταν έγκυρο. Όπως μετέδωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, το πρωί της Πέμπτης (15/3), ο Μάνος Σταραμόπουλος, οι αξιωματούχοι της UEFA εξέτασαν το βίντεο με...
UEFA: «Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ»

Το γκολ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που δίχασε την ποδοσφαιρική Ελλάδα και προκάλεσε σημαντικό ρήγμα στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του, σύμφωνα με πηγές της UEFA δεν ήταν έγκυρο.

Όπως μετέδωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, το πρωί της Πέμπτης (15/3), ο Μάνος Σταραμόπουλος, οι αξιωματούχοι της UEFA εξέτασαν το βίντεο με τη φάση του γκολ το γκολ στην Τούμπα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της UEFA που είδαν το βίντεο, η εκτίμηση είναι πως το γκολ σωστά δεν μέτρησε καθώς σύμφωνα με τη γνώμη τους υπάρχει οφσάιντ από τη στιγμή που ο Μαουρίτσιο επηρεάζει τη φάση.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως πως ως τώρα η UEFA δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη τοποθέτηση, ούτε έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση. Κάτι που κατά φαινόμενα δεν προτίθεται να κάνει ούτε στο άμεσο μέλλον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «UEFA: «Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.