Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ηλιούπολη: Προπονητής ο Δημητρίου, βοηθός – τελικά – ο Τζουμερκιώτης

Αλλαγή πλάνων στην Ηλιούπολη
Ηλιούπολη: Προπονητής ο Δημητρίου, βοηθός – τελικά – ο Τζουμερκιώτης

Αλλαγή πλάνων στην Ηλιούπολη, σε σχέση με όσα είχαν αποφασιστεί.

Ο Πέτρος Δημητρίου αναλαμβάνει τελικά τη θέση του νέου προπονητή, αν και η Ηλιούπολη είχε ανακοινώσει στις 28 Μαΐου πως ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης είναι ο νέος τεχνικός.

Τελικά, έπειτα από συζητήσεις και διαβουλεύσεις, η διοίκηση του «Ήλιου» αποφάσισε να προβεί σε αλλαγές στο τεχνικό τιμ και ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής να είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο.

Ο 63άχρονος κόουτς διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα γήπεδα της Ελλάδας και βέβαια, της Γ’ εθνικής.

Έχοντας προπονήσει πάρα πολλές ομάδες, ο Δημητρίου επιστρέφει στην Ηλιούπολη έπειτα από 11 χρόνια, καθώς είχε αποχωρήσει τον Φεβρουάριο του 2009.

Έτσι, ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του.

Ηλιούπολη – Αποκάλυψη: Μια ανάσα από Μαρουκάκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ανακοίνωση για το τεχνικό επιτελείο

Η επιτροπή ποδοσφαίρου του ΓΣ Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Πέτρο Δημητρίου. Η επιλογή έγινε με κριτήριο το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος τεχνικός γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία του συλλόγου αφού το προηγούμενο πέρασμα του είχε στεφθεί με επιτυχία δεδομένου ότι η ομάδα πριν από μερικά χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΑ υπό την καθοδήγηση του. Ο νέος προπονητής μας έχει την εμπειρία που επιτάσσει η κατηγορία καθώς τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε επαγγελματικό επίπεδο μόνο. Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητρίου έχει εργαστεί σε Βύζαντα Μεγάρων, Άγιο Δημήτριο, Παναιγιάλειο, Κεραυνό Κερατέας, Εθνικό Αστέρα, Προοδευτική, Φωκικό, Πανηλειακό, ΑΟ Πεύκης, ΑΟΤ Αλίμου, ΑΟ Χαλκίς, Απόλλων Σμύρνης. Αχαρναϊκό, Αήττητο Σπατων και Αιγάλεω.

Βοηθός ο Τζουμερκιώτης-Γυμναστής ο Σακελλαρίδης

Στο πλευρό του ως βοηθός θα βρίσκεται ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης. Ο 40χρονος είναι κάτοχος διπλώματος Uefa A και για πολλά χρόνια διετέλεσε προπονητής στην Καλλιθέα: προπονητής Κ 20 -3 πρωταθλήματα, βοηθός προπονητή στην Football League με (Γκωνια,Κουρμπανα,Σταθοπουλο) ως πρώτος προπονητής στην Football League (παραμονή ομάδας),καθώς προπονητής στην Γ’ Εθνική με την ομάδα της Καλλιθέας. Επίσης διετέλεσε και προπονητής στον Ατρόμητο Πειραιά και Κόρινθο. Από εκεί και πέρα, το πρόσωπο που θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών θα είναι ο Σακελλαριδης Ιγνάτιος που είναι διπλωματούχος UEFA και ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο.

Σε άλλα θέματα τώρα, ο ΓΣ Ηλιούπολης συνεχίζει εδώ και μερικές ημέρες τον προγραμματισμό του χωρίς παύση και με στόχο να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα βασίζεται σε ποδοσφαιριστές που θα έχουν την «γνώση» της κατηγορίας και θα μπορούν να ανταποκριθούν. Πάνω σε αυτό το πλάνο θα χαραχθεί και ο σχεδιασμός του ρόστερ σε συνεννόηση πάντα της διοίκησης με το τεχνικό τιμ. Ως εκ τούτου και λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, αποφασίστηκε ο Κωνσταντίνος Γάγγος να μην συμμετέχει στην νέα προσπάθεια αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας. Έτσι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αναζητήσει αλλού την τύχη του».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλιούπολη: Προπονητής ο Δημητρίου, βοηθός – τελικά – ο Τζουμερκιώτης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.