Αυτοί είμαστε στο Sportime!

Σε περίπτωση που δεν το έχετε πάρει χαμπάρι κυκλοφορούμε ανάμεσά μας.

Μας βλέπετε, μας μιλάτε, μας έχετε βάλει στη ζωή σας για τα καλά. Το Sportime μπήκε στη ζωή μας το καλοκαίρι του 2017, το Sportime.gr λίγους μήνες αργότερα (Μάρτιο του 2018) και στην πορεία προστέθηκαν κι άλλα.

Όπως -ένα στην κυριολεξία «παιδί μας»- το περιοδικό Sportime Kids. Προσφάτως ξεκίνησε και το e-ταξίδι της εφημερίδας. Σε μια προσπάθεια να επιβιώσει η έντυπη έκδοση του καθημερινού ανταγωνισμού και της επικαιρότητας που αλλάζει καθημερινά, έγινε ηλεκτρονική! Δωρεάν για όλους ! Ακόμα μία κορυφή, ακόμα μία καινοτομία, ακόμα μία πρωτοτυπία.

Το Sportime πλέον το ξέρετε. Από την καλή και την ανάποδη. Ποτέ δεν είναι περιττό όμως να συστηθούμε καλύτερα. Στο Sportime είμαστε οι τύποι που μας αρέσουν τα σπορ. Πολύ. Το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, το βόλεϊ, το πόλο, τα δυναμικά, τα ατομικά. Όλα! Δεν εξαιρείται απολύτως τίποτε.

Τι αγαπάμε;

Μεγάλη αδυναμία μας είναι ο στίβος. Εκεί η αγάπη είναι διαχρονική. Υπάρχει μια ευαισθησία, μια διαφορετική αίσθηση στον «αέρα» όταν αναφερόμαστε σε αυτόν. Καταπιανόμαστε με το στίβο σε καθημερινή βάση διότι είναι και ένας τρόπος να τιμούμε τη μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια. Εκείνος άλλωστε ήταν ο άνθρωπος της γενιάς μας ,που ξαναέβαλε το στίβο μέσα στα αθλητικά ρεπορτάζ.

Στο Sportime μας αρέσουν όμως και άλλοι στίβοι. Οι στίβοι μάχης της καθημερινότητας, που απασχολούν τους περισσότερους αναγνώστες . Είμαστε οι τύποι άλλωστε που θα παρακολουθήσουμε τηλεόραση, θα ενημερωθούμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο και ταυτόχρονα θα είμαστε πάντα κοντά στις …”τάσεις”. Με ότι αυτές επιτάσσουν. Κάνουμε τις εμφανίσεις μας άλλωστε στις βιτρίνες, θα κυκλοφορήσουμε και τη δική μας πετσέτα θαλάσσης, γυμναστηρίου, το δικό μας ρολόι και πολλά άλλα.

Στο Sportime είμαστε αυτοί που θα κάνουμε τον σταυρό μας περνώντας έξω από την εκκλησία, θα ευχαριστήσουμε τον Θεό για την ημέρα που πέρασε, θα αναλογιστούμε τα λάθη μας, το τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα .

Είμαστε οι τύποι που έχουμε ανησυχίες. Για την πατρίδα μας, τις οικογένειες μας, για τα κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν όλους. Δεν θα κάτσουμε στον καναπέ μας. Θα αντιδράσουμε, θα διεκδικήσουμε, θα κάνουμε το κομμάτι που μας αναλογεί. Είτε αυτό είναι ένα πρωτοσέλιδο, είτε ένα κείμενο, είτε πολλά κείμενα μαζί. Για τις ιδέες μας, το μέλλον των παιδιών μας, την Πίστη μας, την πατρίδα μας. Για όλα όσα μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας και θέλουμε να μιλάμε.

Το Sportime δεν έχει εξαρτήσεις, είναι Κύριος του εαυτού του, και συμβουλεύει : Τα ΜΜΕ μπορούν να βλάψουν σοβαρά την υγεία… Να ενημερώνεστε υπεύθυνα.

Αυτοί είμαστε στο Sportime!