×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Δεν θέλει το Final-8, που σκέφτεται να της φορτώσει η FΙΒΑ


Στέφανος Σύριγγας

ΑΕΚ: Δεν θέλει το Final-8, που σκέφτεται να της φορτώσει η FΙΒΑ


Η ΑΕΚ δίνει μάχη για να μπορέσουν να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και να ξεκινήσουν οι εργασίες στο νέο της σπίτι και την ίδια ώρα η FIBA σκέφτεται να της.. φορτώσει το φετινό Final-8 του BCL.

Κάτι βέβαια, που η ΑΕΚ δεν το θέλει με τίποτα, αφού όλα περιστρέφονται γύρω από το κλειστό των Λιοσίων.

Η FIBA δείχνει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να… πάρει την διοργάνωση του Final-8 από τους Ισραηλινούς. Η διοργάνωση χει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από 30/9 έως 4/10) στην Ιερουσαλήμ με διοργανώτρια την Χάποελ.

Το… νέο ξύπνημα του κορονοϊού στο Ισραήλ, δείχνει να έχει προβληματίσει σοβαρά την FIBA, που σκέφτεται να αλλάξει τελείως ρότα. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει στο μυαλό της το ενδεχόμενο να πάρει την διοργάνωση από τους Ισραηλινούς και να την πάει σε Αθήνα (με διοργανώτρια την ΑΕΚ) ή Τσεχία (Νίμπουρκ).

Η ΑΕΚ φυσικά και δεν θέλει με τίποτα να αναλάβει την διοργάνωση. Και όχι άδικα βέβαια.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν όλα τα δίκια του κόσμου πάνω σε αυτό το θέμα. Η ΑΕΚ έχει στο κεφάλι της το θέμα με το νέο γήπεδο και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Σε μια τέτοια περίοδο δεν θέλει με τίποτα να φορτωθεί και το Final-8, το οποίο φυσικά θα της κοστίσει και ακριβά.

Έτσι η ΑΕΚ προσπαθεί να δείξει ότι αν η FIBA πάρει την διοργάνωση από το Ισραήλ και θελήσει να την φέρει στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ, η «Ένωση» θα ανγακαστεί φυσικά να πει «όχι» και επίσημα.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα