×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Είναι μια ανάσα από το να πάρει τα «κλειδιά» του νέου σπιτιού της


    Κώστας Παπαδόπουλος

ΑΕΚ: Είναι μια ανάσα από το να πάρει τα «κλειδιά» του νέου σπιτιού της


Η ΑΕΚ προχωράει το θέμα του νέου της γηπέδου και η στιγμή που το κλειστό των Λιοσίων θα περάσει στην κυριότητά της είναι πολύ κοντά πια με την εβδομάδα που έρχεται να είναι σημαντική.

Η ΑΕΚ έχει… πατήσει γκάζι στο θέμα του νέου της σπιτιού και είναι κοντά στο να πάρει τα… κλειδιά της νέας της έδρας. Η «Ένωση» προχωράει το θέμα του νέου της γηπέδου και η στιγμή που το κλειστό των Λιοσίων θα περάσει στην κυριότητά βρίσκεται πια μια ανάσα μακριά. Μάλιστα αυτή την εβδομάδα το θέμα ίσως φτάσει σχεδόν στην ολοκλήρωση.

Η ΑΕΚ έχει ανέβει όλο τον γραφειοκρατικό Γολγοθά που ήταν απαραίτητος και πλέον είναι στην τελική ευθεία. Η ομάδα χρειάζεται δυο σημαντικές υπογραφές ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Έριξε «πόρτα» στην Euroleague για το Eurocup

Η μια αφορά στην σύμβαση παραχώρησης της χρήσης του γηπέδου των Λιοσίων και η άλλη έχει να κάνει με το απαραίτητο πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής. Βέβαια, αυτά είναι ψιλά γράμματα και οι υπογραφές θα πέσουν όπως όλα δείχνουν ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έτρεξε το θέμα εν μέσω της λαίλαπας του κορονοϊού, καθώς δεν ήθελε να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Η «Ένωση» τρέχει επίσης όλα τα θέματα που αφορούν στην ανακαίνιση του γηπέδου, ενώ έχει κάνει ήδη και τις απαραίτητες παραγγελίες για τις μπασκέτες, τους ηλεκτρονικούς πίνακες κλπ.

Στόχος είναι να είναι όλα έτοιμα τον Σεπτέμβριο ή το αργότερο ως τα Χριστούγεννα για να μπει επιτέλους η ομάδα στη νέα και δική της έδρα.Από ‘κει και πέρα, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» τρέχουν ήδη όλα τα ζητήματα που αφορούν τις εργασίες των εσωτερικών χώρων, ενώ έχουν γίνει οι παραγγελίες για το παρκέ, τις μπασκέτες, αλλά και τους φωτεινούς πίνακες.


Τελευταία Νέα