×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Στα Ιωάννινα το βασικό «χτίσιμο» της ομάδας


    Στέφανος Σύριγγας

ΑΕΚ: Στα Ιωάννινα το βασικό «χτίσιμο» της ομάδας


Στα Ιωάννινα θα γίνει το βασικό… χτίσιμο της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Η «Ένωση» θα Η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στα Ιωάννινα, στο νέο κλειστό της πόλης από 17 έως 23 Αυγούστου.

Το Νέο Κλειστό της Πόλης είναι ένα σύγχρονο γήπεδο χωρητικότητας 400 θεατών και μπορεί φυσικά να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες μπάσκετ Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Διαθέτει τέσσερα αποδυτήρια αθλητών (δύο γηπεδούχων και δύο φιλοξενούμενων) εκ των οποίων τα δύο μπορούν να φιλοξενήσουν και αθλητές ΑΜΕΑ.

Στα δύο μεγαλύτερα αποδυτήρια υπάρχουν πιστοποιημένα κρεβάτια φυσικοθεραπείας, ενώ σε όλα τα αποδυτήρια έχουν τοποθετηθεί πίνακες επίδειξης συστημάτων καλαθοσφαίρισης. Σε όλους τους χώρους έχουν τοποθετηθεί συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ελεύθερος από την ΑΕΚ ο Αγραβάνης

Η αίθουσα με τα βάρη είναι πλήρως εξοπλισμένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των αθλητών καλαθοσφαίρισης όλων των κατηγοριών

. Ο εξωτερικός χώρος του Νέου Κλειστού είναι ασφαλτοστρωμένος και είναι συνολικής έκτασης περίπου 5.000 μ2. Υπάρχει μεταλλική πόρτα στην είσοδο της περίφραξης της εγκατάστασης καθώς και μεταλλική πόρτα στην αρχή ξύλινης πεζογέφυρας η οποία ενώνει το Νέο Κλειστό με τις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου.

Στο μεταξύ οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να κάνει η ομάδα στα Ιωάννινα και μια Media Day με εκπροσώπους ΜΜΕ, αλλά τοπικά κανάλια την Πέμπτη 20 ή Παρασκευή 21/08.

Η ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα