×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αγγελόπουλος- Κουτάς: Γι αυτό σταμάτησε η συνεργασία


    Νίκος Μπουρλάκης

Αγγελόπουλος- Κουτάς: Γι αυτό σταμάτησε η συνεργασία


Ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Χάρης Κουτάς προχώρησαν μαζί, επί σειρά ετών στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Ήταν πολύ καλοί συνεργάτες. Εδώ και κάμποσες μέρες (δεν είναι τωρινό το ζήτημα) δεν είναι πλέον, συνεργάτες. Τι συνέβη; Αιτία ήταν ο Σαντ Ρος. Το Sportime έχει το ρεπορτάζ.

Για να μην υπάρξει κάποια παρανόηση, δεν υπήρξε διαφωνία ως προς το θέμα του αν θα πωληθεί ή όχι στην ΤΣΚΚΑ ο Σαντ Ρος. Και δεν θα μπορούσε να υπάρξει, άλλωστε. Η πρόταση εκτός του ότι ήταν συμφέρουσα για την ΑΕΚ, αν δεν γινόταν αποδεκτή πιθανότατα να δημιουργούσε εσωτερικούς τριγμούς. Να έμενε στην ομάδα ένας παίκτης που θα ήταν δυσαρεστημένος καθώς δεν θα πήγαινε στην εν δυνάμει πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Η ΑΕΚ πέρασε στους 16 του Basketball Champions League

Η διαφορά ήταν στη συνέχεια. Ο Χάρης Κουτάς επέμενε ότι τα χρήματα που μπήκαν στο ταμείο της ΚΑΕ για τον Σαντ Ρος, θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για να κλείσουν τρύπες του παρελθόντος.

Υπάρχουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, που κατά καιρούς βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο Κουτάς είχε την άποψη ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να καλύψει αυτές τις οφειλές και να κλείσει δια παντός παλαιότερα ζητήματα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν υπέρ της ενίσχυσης της ομάδας και για το λόγο αυτό προχώρησε η ΑΕΚ στην συμφωνία με τον Νίκο Ζήση.

Ο Χάρης Κουτάς υπήρξε κατά το παρελθόν χρηματοδότης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Επίσης είχε ενισχύσει και την ΚΑΕ, εκπροσωπώντας μάλιστα έναν από τους πλέον διαπρεπείς Έλληνες επιχειρηματίες του εξωτερικού: Τον Θεόδωρο Ρούσση, που μένει μόνιμα στο Βέλγιο και είναι ιδιοκτήτης της Rovago Group.

Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει αν το… διαζύγιο θα προκαλέσει κάποιο ζήτημα και στην σχέση με τον κ.Ρούσση.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram