×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπάνκι: «Να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα, όπως κάνει και ο Αντετοκούνμπο»


    Sportime Team

Μπάνκι: «Να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα, όπως κάνει και ο Αντετοκούνμπο»


Ο προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το Διηπειρωτικό και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι Βραζιλιάνοι γνωρίζουν μόνο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Ελλάδα και λίγα πράγματα για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«H AEK πριν μερικά χρόνια βρέθηκε στην τρίτη κατηγορία της Ελλάδος, αλλά ένας άνθρωπος, που είχε και οικονομικές δυνατότητες και όραμα την αναγέννησε. Πήρε πέρσι δύο τρόπαια και τώρα πάει για το μεγάλο αυτό στόχο που δεν είναι εύκολος.

Εάν δείτε την ομάδα μου θα διαπιστώσετε ότι δεν έχω κάποιον σαν τον Αντετοκούνμπο. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Αυτός ο τύπος και η οικογένειά του έχουν ξεχωριστή ιστορία. Έχουν μεγάλη σύνδεση με την χώρα και το πώς ωρίμασε. Δεν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσω γι αυτόν, γιατί είμαι μόλις έναν χρόνο στην Ελλάδα. Όλη η χώρα είναι περήφανη γι αυτόν και το δείχνει και βελτιώνεται.

Το παιχνίδι μας,  το στυλ μας και η ταυτότητα μας είναι ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει πολύ κόσμο πίσω της με μεγάλη δύναμη. Η ομάδα μου θα εκπροσωπήσει κάποιες αξίες του DNA της ομάδας. Θέλουμε να παίξουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Θέλουμε να ανταγωνιστούμε. Δεν θα είναι εύκολο.

Κάναμε ένα μεγάλο ταξίδι. Ήρθαμε σε μια διαφορετική ήπειρο. Όλα είναι διαφορετικά, ο καιρός, το κλίμα. Αντιμετωπίζουμε επίσης ομάδες με διαφορετική νοοτροπία. Ελπίζω στο τέλος να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα όπως της αξίζει. Όπως έκαναν στο παρελθόν, ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό. Ο στόχος μας είναι αυτός. Να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα όσο καλύτερα μπορούμε, όπως κάνει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ».


Τελευταία Νέα