Για τις 25 Μαϊου πήρε αναβολή η υπόθεση εκδίκασης του αιτήματος κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης-.

Η ΚΑΕ Άρης αιτήθηκε σήμερα (12/5) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναβολή της εκδίκασης του αιτήματος κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της, την οποία τελικά έλαβε.

Εξαιτίας του γεγονότος, ότι μέχρι σήμερα έλαβαν χώρα καταβολές χρημάτων στους περισσότερους εκ των Νίκου Αργυρόπουλου, Κώστα Χαραλαμπίδη, Φάνη Κουμπούρα, Νίκου Μπάρλου και Σπύρου Μούρτου, όπως επίσης και στους Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Βεργίνη, Θόδωρο Ζάρα και Δημήτρη Πρίφτη.

Η πρόθεση της ΚΑΕ να καταβάλλει ή να διακανονίσει το υπόλοιπο των οφειλών απέναντί τους, με τρόπο που δεν θα είναι ασφυκτικός για την επιβίωσή της και με δεδομένο ακόμη το γεγονός ότι εκκρεμεί στα Δικαστήρια η αγωγή ακύρωσης της Κ.Α.Ε. εναντίον της απόφασης κατάπτωσης προηγούμενης εγγυητικής επιστολής ζητήθηκε η αναβολής.

Στο παραπάνω αίτημα της αναβολής συναίνεσαν ο Δημήτρης Πρίφτης, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Θόδωρος Ζάρας, ενώ αντίλεξαν σφόδρα οι νομικοί εκπρόσωποι των δυο πλευρών, Χρήστος Γρόλλιος και Νίκος Πετράτος (κατόπιν εντολής των πελατών του: Κώστα Χαραλαμπίδη, Φάνη Κουμπούρα, Νίκου Μπάρλου και Σπύρου Μούρτου) .

Να σημειωθεί ότι αποσύρθηκε η αίτηση του Ισίδωρου Κούνουπα, λόγω εξόφλησης.

Αυτή η αναβολή δίνει τον απαραίτητο χρόνο στην ΚΑΕ, προκειμένου να προετοιμαστεί για την αδειοδότηση της ομάδας, για τη νέα σεζόν και να καταθέσει τον πλήρη φάκελο μέχρι τις 15 Ιουνίου.