×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λάνγκφορντ: «Έκλεισα τα 37 κι παίζω ακόμα μπάσκετ, αυτό λέει πολλά»


Μαντώ Καψάλη

Λάνγκφορντ: «Έκλεισα τα 37 κι παίζω ακόμα μπάσκετ, αυτό λέει πολλά»


Ο Κιθ Λάνγκφορντ μετά την νίκη επί τις Σαραγόσα δήλωσε ότι είναι πανέτοιμος για τον τελικό με την Μπούργος (4/10, 20:00).

Πιο συγκεκριμένα ο Κιθ Λάνγκφορντ δήλωσε στην «ΕΡΤ»: «Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Ίσως φάνηκε έτσι, λόγω του αποτελέσματος. Όμως, παίξαμε με μια καλή ομάδα. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα.

Ο τελικός θα είναι δύσκολος. Η Σαραγόσα είναι νέα ομάδα, όμως η Μπούργος είναι πιο έμπειρη. Είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε».

Για το αν παραμένει… πεινασμένος, ο MVP του BCL είπε: «Έκλεισα τα 37 και παίζω ακόμα μπάσκετ. Αυτό λέει πολλά για εμένα. Αγαπάω το μπάσκετ. Ξέρω πως τελειώνει η καριέρα μου, κοιτάζοντας την ηλικία μου. Όμως, ζω την κάθε στιγμή. Είμαστε έτοιμοι για τον τελικό».

Τέλος, για το βραβείο του MVP της σεζόν ανέφερε: «Είναι κάτι όμορφο. Ως παίκτης θέλω να είμαι όσο καλύτερος γίνεται, κάθε φορά που αγωνίζομαι. Αν αυτό φέρνει βραβεία ή τίτλους, το δέχομαι. Όμως, το θέμα μου είναι να παίζω όσο καλύτερα μπορώ.

Ξέρω πως υπάρχει κόσμος που με θαυμάζει. Είχα και εγώ είδωλα. Το σημαντικό είναι να είσαι όσο καλύτερος γίνεται και να μην φοβάσαι».

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras