Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ καθώς ο Νίκος Ρογκαβόπουλος δεν προπονήθηκε την Δευτέρα (29/3) και όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ «έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας»!

Το ότι ο Ρογκαβόπουλος έφτασε το θέμα στα άκρα δεν αποτελεί έκπληξη πάντως. Κι αυτό διότι ο νεαρός παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε θέσει ζήτημα σχετικά με το χρόνο συμμετοχής του. Κι από τη στιγμή κατά την οποία επιστρέφουν και οι τραυματίες, εκτιμούσε ότι θα μειωνόταν ακόμα περισσότερο.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι λόγοι για τους οποίους ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αποφάσισε να φτάσει στα άκρα το θέμα με την ΑΕΚ είναι οικονομικοί.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει μεγάλη οφειλή από πλευράς ΑΕΚ προς τον 19χρονο παίκτη. Και μάλιστα το θέμα είχε συζητηθεί πρόσφατα με τη διοίκηση, παρουσία και του προπονητή της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της ομάδας, δόθηκε ένα δοσολόγιο στον παίκτη προκειμένου να τακτοποιηθούν οι οφειλές.

Η ουσία είναι ότι δεν τηρήθηκε αυτό και η πλευρά του νεαρού παίκτη απέστειλε σχετικό εξώδικο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που οφείλεται στον Ρογκαβόπουλο δεν το λες και μικρό. Το αντίθετο…

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ, αρνήθηκε να προπονηθεί κι έτσι θεωρήθηκε ότι έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι ο αθλητής της, Νίκος Ρογκαβόπουλος αρνήθηκε σήμερα (29/03) να λάβει μέρος στην προπόνηση του ΟΑΚΑ και «έθεσε εαυτόν» εκτός ομάδας».

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο 19χρονος παίκτης έχει μέσο όρο συμμετοχής 14’01’’ στην Basket League και περίπου 12 στο Basketball Champions League.

Δεν είναι το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στη διάρκεια της σεζόν. Πρόσφατο άλλωστε είναι κι εκείνο με τον Λίνο Χρυσικόπουλο ο οποίος είχε φτάσει ένα βήμα πριν την αποχώρηση. Άσχετα αν τα βρήκαν μετά.

Τέλος σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο Γιανίκ Μορέιρα επέστρεψε στις προπονήσεις