Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου καθώς ήταν ολοφάνερο ότι η μεταξύ τους σχέση δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο. Το Sportime είχε ενημερώσει έγκαιρα.

Από τις 3/4 το Sportime είχε ενημερώσει ότι ο Παπαθεοδώρου δεν πατούσε τόσο σταθερά στην ΑΕΚ. Και ήταν υπό έντονη αμφισβήτηση μετά την εντός έδρας ήττα από το Λαύριο.

Ήταν ολοφάνερο εδώ και καιρό ότι η σχέση δε μπορούσε να τραβήξει πολύ μακριά. Χανόταν ο ένας στόχος μετά τον άλλο και κυρίως δεν παρουσίαζε την παραμικρή αγωνιστική βελτίωση. Η ήττα από τον Κολοσσό όπου η ΑΕΚ παίζοντας ατομικά, ηττήθηκε δίκαια από ένα σύνολο που έπαιζε σαν ομάδα κι ας του έλειπαν δύο ξένοι, έφερε το τέλος. Το οποίο εδώ και καιρό έμοιαζε αναπόφευκτο όπως σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα.

Μάλιστα οι δηλώσεις που έκανε ο τέως πλέον κόουτς της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Κολοσσό λέγοντας απλά «ήμασταν απαράδεκτοι» περιέγραφε την κατάσταση. Όμως δεν παρουσίαζε απολύτως καμία λύση στο πρόβλημα. Ήταν ολοφάνερο ότι ο Παπαθεοδώρου είχε χάσει τον έλεγχο στην ομάδα.

Η απόφαση του Μάκη Αγγελόπουλου ήταν αναμενόμενη. Η ΑΕΚ χρειάζεται ταρακούνημα προκειμένου να κλείσει υποφερτά τη σεζόν. Διότι έτσι όπως παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή, με απόδοση σε… ευθεία γραμμή, δεν έχει τύχη.

Ήταν ολοφάνερο άλλωστε ότι κάποια στιγμή θα τελείωναν και οι δικαιολογίες. Διότι η ΑΕΚ όντως είχε αρκετά προβλήματα. Όμως είχε και ένα ποιοτικό κι έμπειρο ρόστερ που θα της επέτρεπε να προχωρήσει. Κι όπως είχαμε αναφέρει, εκτός από άλλοθι χρειαζόταν κι αυτογνωσία, κάτι που σαφώς κι έλειπε…

Ο αποκλεισμός από το Λαύριο στο Κύπελλο έφερε τους πρώτους τριγμούς. Κι εκεί φάνηκε ότι έχανε τον έλεγχο ο Παπαθεοδώρου κάνοντας λόγο για «μικρόψυχα ανθρωπάκια» συν βρισιές στο λογαριασμό του στα social media.

Μέσα σε λιγότερο από δύο σεζόν, η φθορά ήρθε πολύ νωρίς. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα μη αναμενόμενα άσχημα αποτελέσματα αλλά και με το ότι είχε χαθεί η επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κάποιες στιγμές ο Παπαθεοδώρου έβγαζε περισσότερη πίεση απ’ όσο έπρεπε και δε μπορούσε να διαχειριστεί καταστάσεις.

Απομένει να δούμε ποιος θα είναι ο διάδοχος του Παπαθεοδώρου καθώς μάλιστα η ΑΕΚ έχει και μεγάλο αγώνα την Τετάρτη (14/4) στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα.