ΑΕΚ

“Πόρτα” της Χέρακλες στην ΑΕΚ για Πέτερσον

Απορρίφθηκε πρόταση της Ένωσης 2 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο εξτρέμ σύμφωνα με τους Σουηδούς
“Πόρτα” της Χέρακλες στην ΑΕΚ για Πέτερσον

Η περίπτωση του Κρίστοφερ Πέτερσον φαίνεται ότι απομακρύνεται οριστικά για την ΑΕΚ. Τουλάχιστον σύμφωνα με σουηδικό ΜΜΕ, που κάνει λόγο για άρνηση της Χέρακλες να παραχωρήσει τον παίκτη για 2 εκατ. ευρώ!

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η σουηδική Aftonbladet, που αναφέρει και την Sportbladet, η Ένωση προσπάθησε να πείσει τους Ολλανδούς κάνοντας μια πρόταση ύψους δύο εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η Χέρακλες αρνήθηκε την προσφορά καθώς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ζητάει πάνω από 4 εκατ. ευρώ (41 εκατ. κορώνες) για τον Σουηδό εξτρέμ.

Όλα αυτά, την ώρα που ο Πέτερσον είχε πραγματοποιήσει δύο φορές δηλώσεις αναφερόμενος για το ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Ελλάδος προς το πρόσωπό του τις τελευταίες μέρες και τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Χασάν Τσεντικάγια, είχε επισημάνει πως ” δεν θα ήθελε να σχολιάσει την υπόθεση” χαρακτηρίζοντας όμως εξαιρετικό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά, με την τόσο χαώδη διαφορά στο οικονομικό, η μεταγραφή οδηγείται όπως όλα δείχνουν σε… ναυάγιο, παρά τις προσπάθειες της Ένωσης, η οποία ομολογουμένως έκανε μια πολύ καλή πρόταση.

Έτσι λοιπόν, η ΑΕΚ στρέφεται και σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυσή της, η οποία πάντως έχει σαφή προτεραιότητα: Απόκτηση “κόφτη” και “8αριού”. Όλα αυτά βέβαια θα πάρουν σειρά, έπειτα από το ματς με την Μπενφίκα.

Μπενφίκα – ΑΕΚ: Χωρίς προβλήματα η Ένωση, τη γλύτωσε ο Άλεφ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «“Πόρτα” της Χέρακλες στην ΑΕΚ για Πέτερσον», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.