ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ρήξη συνδέσμου στον αγκώνα ο Οικονόμου

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (18/12) προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Μάριος Οικονόμου υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου δεξιού αγκώνα και θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή. Θα χάσει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό (23/12) και θα προσπαθήσει να προλάβει αυτόν με τον ΠΑΣ (14/1). Ο Μιχάλης Μπακάκης...
ΑΕΚ: Ρήξη συνδέσμου στον αγκώνα ο Οικονόμου

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (18/12) προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Μάριος Οικονόμου υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου δεξιού αγκώνα και θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.

Θα χάσει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό (23/12) και θα προσπαθήσει να προλάβει αυτόν με τον ΠΑΣ (14/1).

Ο Μιχάλης Μπακάκης έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ατομικά προγράμματα εκγύμνασης ακολούθησαν και οι Πέτρος Μάνταλος, Άλεφ Σαλντάνια.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή (19/12) προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 13:00.

ΑΕΚ: Χάνει έδαφος (και) εξαιτίας των χαφ

Super League: Το πρόγραμμα από την 16η μέχρι και την 20ή αγωνιστική

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ρήξη συνδέσμου στον αγκώνα ο Οικονόμου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.