ΑΕΚ

ΝΠΣ Βόλος – ΑΕΚ: Η αποστολή της Ένωσης

Με τις γνωστές τους απουσίες πηγαίνουν οι "κιτρινόμαυροι" στο ματς Κυπέλλου
ΝΠΣ Βόλος – ΑΕΚ: Η αποστολή της Ένωσης

Χωρίς τους 4 τραυματίες (Μάνταλος, Άλεφ, Μπακάκης, Οικονόμου), αλλά και τον Κώστα Γαλανόπουλο θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στον Βόλο για το ματς Κυπέλλου με την ομώνυμη ομάδα.

Ο 21χρονος χαφ έμεινε εκτός αποστολής καθαρά για λόγους ξεκούρασης, καθώς έχει τραβήξει μεγάλο… κουπί στον άξονα εσχάτως. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης το αναγνωρίζει αυτό και θα δώσει ανάσες στον Γαλανόπουλο εν όψει και του κυριακάτικου (23/12) με τον Λεβαδειακό. Ενδεικτικό εξάλλου, πως ο νεαρός έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Κάτι που ο προπονητής της Ένωσης θα έκανε και με αρκετά ακόμα βασικά στελέχη, όπως οι Λιβάια, Μπογέ, Πόνσε κ.ά. Ωστόσο, η… λειψανδρία τον ανάγκασε να πάρει μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες, οι οποίοι είναι 18, ανάμεσά τους και οι “μικροί”, Μπότος, Γιούσης, Γιαννούτσος και Σβάρνας.

Ο τελευταίος μάλιστα, αναμένεται να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα, καθώς το κενό στον άξονα, ενδεχομένως να φέρει τον Τσόσιτς δίπλα στον Μοράν.

Αναλυτικά η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” για το ματς με τον ΝΠΒΣ Βόλου:

ΑΕΚ: Δεν υπάρχει θέμα με Λυμπερόπουλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΠΣ Βόλος – ΑΕΚ: Η αποστολή της Ένωσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.